Crin Antonescu: Nu doresc să candidez pentru viitorul Parlament

Fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu, a infirmat, la România TV, zvonurile potrivit cărora PNL ar pregăti o revenire a acestuia în politică. Mai mult, a spus liberalul, nu a discutat acest subiect cu colegii de partid şi nu îşi doreşte să candideze pentru viitorul Parlament.

05 aug. 2016, 17:32
Crin Antonescu: Nu doresc să candidez pentru viitorul Parlament

Nimic din ceea ce a apărut în presă în ultimele zile nu are vreun fundament real. Nu au existat asemenea discuţii, cu atât mai puţin negocieri. Ar fi şi caraghios ca un partid să poarte negocieri cu propriii săi membri, pentru că eu sunt membru al PNL. Nu doresc sub nicio forma şi nu am niciun motiv să îmi reexaminez deciziile pe care le-am anunţat, adica să continui activitate politică sau parlamentară. Nu doresc să candidez pentru viitorul Parlament. Nimic din ceea ce am spus în decursul ultimilor doi ani nu este pus sub semnul întrebarii. Repet: nu am avut discuţii pe acest subiect cu colegii din partid„, a declarat Crin Antonescu, la România TV.

Surse din PNL, citate de stiripesurse, au declarat că fostul lider al PNL ar fi cerut un timp de gândire, urmând ca după 22 august, când se termină concediile în PNL, să aibă loc o discuţie în acest sens.

„Nu mi-am luat niciun termen de gândire. Am mai avut conversaţii cu Teodor Atanasiu, ca şi cu alţi colegi din partid, dar nu pe un asemenea subiect. Poziţia mea este foarte clară şi toţi colegii mei, la fel şi conducerea partidului, o cunosc”, a precizat Crin Antonescu.

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a vorbit, la România TV, şi despre situaţia actuală a Partidului Naţional Liberal.

Nu cred că PNL e într-o situaţie mai gravă ca alte partide. Nici PSD nu e mai bine. Sunt la o răscruce, dar asta nu e valabil doar pentru PNL. Suntem într-o perioadă de schimbare. S-a terminat o etapă în evoluţia istorică a României. Sigur că îmi pasă, dar de la distanţă. E nevoie de soluţii, dar asta nu mai e problema mea. Nu mă interesează şi nu ştiu ce alianţe se vor face după alegeri”, a spus Crin Antonescu.

Citeşte şi: ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Liberalii care vor să se regăsească pe liste trebuie să plătească 500 de euro