Crin Antonescu: O candidatură a lui Mugur Isărescu la preşedinţie nu poate fi ignorată

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat duminică că nu poate fi ignorată o candidatură a lui Mugur Isărescu la preşedinţie.

20 oct. 2013, 18:08
Crin Antonescu: O candidatură a lui Mugur Isărescu la preşedinţie nu poate fi ignorată

Mugur Isărescu, dacă ar decide să candideze la preşedinţie, că o face independent, că o face sprijinit de altcineva, nu este o candidatură pe care poţi să o ignori. Are foarte multe atuuri pentru aşa ceva. Nu am un semnal că ar candida sau nu, dar în acelaşi timp nu îmi influenţează mie nici candidatura, nici intenţiile, nici campania. Este, fără îndoială, dacă o va face, un candidat dintre cei serioşi. Nu este unul aşa, să fie şi el”, a declarat, la B1 TV, Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, că guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, ar fi un candidat bun la alegerile prezidenţiale, dar care nu candidează.

Ar fi, dar nu candidează. Toţi cei care nu candidăm avem şanse foarte mari, doar cei care candidează, săracii, au probleme cu şansele. Ceilalţi, de pe margine, totdeauna suntem mai buni„, a spus Ponta, într-o conferinţă de presă după şedinţa USL.

Citeşte şi Antonescu, despre prezidenţiale: Nu am de gând să fiu omul maşinăriei PSD, PNL sau altceva


loading...