CRIN ANTONESCU: PNL este suficient de puternic pentru a se bate cu oricine pune democraţia în pericol

CRIN ANTONESCU, preşedintele PNL, a declarat la Deva că Partidul Naţional Liberal este suficient de puternic pentru a se bate cu oricine pune în pericol democraţia din România, dar şi pentru a conduce guvernul şi a da preşedintele ţării.

28 apr. 2014, 19:48
CRIN ANTONESCU: PNL este suficient de puternic pentru a se bate cu oricine pune democraţia în pericol

CRIN ANTONESCU, aflat în turneu electoral la Deva, a declarat luni, la lucrările conferinţei teritoriale a PNL Hunedoara: „Ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal nu am niciun fel de teamă şi niciun fel de regret că mi-am asumat, aşa cum este normal să facă un lider, riscul de spune”Da, partidul nostru este suficient de puternic (…) pentru a se bate cu oricine pune democraţia în România în pericol, pentru a da preşedintele României, pentru a conduce o majoritate în Parlamentul României, când va fi momentul şi pentru a conduce guvernul şi guvernarea în România„.

Citeşte şi Crin Antonescu, ATAC fără precedent la Victor Ponta: Ai să-l REGREŢI pe Băsescu VIDEO

Prezent la Deva alături de patru dintre candidaţii PNL în alegerile pentru Parlamentul European – Norica Nicolai, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi şi Lucia Varga, CRIN ANTONESCU i-a îndemnat pe cei 1.300 de participanţi la lucrările conferinţei teritoriale a PNL Hunedoara să le explice alegătorilor că PNL este singurul care ştie cum pot fi apărate interesele României la Bruxelles.

E important ca românii să aibă o alternativă şi la ce a însemnat portocaliul şi la ce înseamnă astăzi, roşul„, a spus CRIN ANTONESCU.

Citeşte şi ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Crin Antonescu: Băsescu a PLAGIAT temele de campanie ale PNL

În acest context, CRIN ANTONESCU a ţinut să precizeze că liberalii nu i-au trădat pe social-democraţi şi că şi-au respectat înţelegerile pe care le-au avut cu PSD.

Citeşte şi ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Crin Antonescu: Dacă PNL obţine sub 20%, îmi depun mandatul

N-aveţi niciun motiv să ţineţi fruntea în pământ pentru că PNL n-a minţit şi n-a trădat pe nimeni. Tupeul PSD-iştilor, care vin astăzi şi spun că i-am trădat, poate fi pus în practică doar de oameni de asemenea teapă. Nu i-am trădat cu nimic, ne-am respectat toate înţelegerile, la nivel local, la nivelul guvernului, l-am făcut pe Victor Ponta prim-ministru. Şi când n-am putut să acceptăm nişte lucruri inacceptabile în orice democraţie şi în orice coaliţie, am plecat. Dânşii sunt la putere. Cu ce i-am trădat? Problema este dacă ne trădăm sau nu alegătorii„, a afirmat CRIN ANTONESCU, acuzând PSD a votat împotriva unui proiect de lege care se referea la întabularea gratuită a terenurilor şi că trenează aprobarea noilor norme ale Codului Silvic.

CRIN ANTONESCU a vizitat luni mai multe localităţi ale judeţului Hunedoara, fiind însoţit de o parte dintre candidaţii aflaţi pe primele locuri din lista pentru alegerile europarlamentare.

Citeşte şi Crin Antonescu: PNL nu va fi interesat multă vreme de alianţe politice