Crin Antonescu, reacţie după moartea lui Bălăşescu: Sunt şocat! Era o persoană jovială şi optimistă

Crin Antonescu a declarat, vineri seara, la România TV că este şocat să audă de moartea  fostului secretar general adjunct al PNL, Mihail Bălăşescu. Fostul preşedinte al PNL a precizat că Mihai Bălăşescu era o persoană "optimistă şi jovială".

04 sept. 2015, 19:43
Crin Antonescu, reacţie după moartea lui Bălăşescu: Sunt şocat! Era o persoană jovială şi optimistă

„Sunt şocat! Îmi pare foarte rău să aud o asemenea ştire. Era un om încă tânăr şi sunt destul de afectat în sensul că, fără a fi foarte apropiaţi, e un om cu care am fost coleg şi pe care l-am cunoscut de ani de zile. Îmi pare foarte rău să aud asemenea lucruri”, a declarat Crin Antonescu la România TV.

Întrebat dacă a avut probleme sau dacă a fost ameninţat pe vremea când era secretar general al PNL, Crin Antonescu a răspuns:

Nu, în niciun caz. Eu nu cunosc mai deloc viaţa lui privată. El a fost pentru câteva luni, poate un an, unul dintre secretarii generali pentru ca erau mai mulţi ai PNL şi nu cunosc să fi avut astfel de probleme. Era o persoană destul de jovială, deschisă si optimistă”.

Citeşte şi: Fost secretar general al PNL, găsit MORT în locuinţa unei rude. Principala ipoteză, CRIMA

Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuinţă din judeţul Ilfov, iar prima ipoteză este că a fost ucis, principalul suspect căutat de poliţişti fiind o rudă a uneia dintre fostele soţii ale bărbatului, potrivit unor surse judiciare.

În 2013, presa tabloidă scria că Mihail Bălăşescu a intrat in atentia publicului, atunci cand politicianul se lauda intr-o conversatie telefonica ca a intretinut relatii sexuale in biroul lui Crin Antonescu. La scurt timp dupa aceasta intamplare, Bălăşescu  si-a dat demisia din functia de secretar general al partidului si a intrat intr-un con de umbra.