Crin Antonescu: Sentinţa dată în cazul lui Năstase nu este una politică

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, referitor la condamnarea lui Adrian Năstase, că nu este căderea politicienilor să comenteze sentinţe definitive, potrivit Agerpres.

09 ian. 2014, 13:43
Crin Antonescu: Sentinţa dată în cazul lui Năstase nu este una politică

În plus, întrebat de jurnalişti dacă vede condamnarea lui Adrian Năstase ca fiind una politică, Antonescu a răspuns că nu.

‘Nu e rostul, nu e căderea politicienilor să comenteze sentinţe definitive. Am procedat la fel atunci când colegul nostru (…) Relu Fenechiu a fost condamnat în primă instanţă. Domnia sa a demisionat imediat din funcţia de ministru şi nimeni din PNL nu a comentat conţinutul sentinţei, ci sensul sentinţei’, a afirmat liderul PNL.

Solicitat să comenteze declaraţia premierului Victor Ponta potrivit căreia susţinerea reţinută a PNL faţă de fostul prim-ministru Adrian Năstase vine în urma faptului că social-democraţii au mai mult curaj ca liberalii, Antonescu a afirmat că nu poate fi ‘stârnit’ cu ‘chestiuni adolescentine’.

‘Sunt – şi eu şi nu mai vorbesc de partid – la o vârstă la care nu mai putem fi stârniţi cu chestii din astea adolescentine, că n-avem curaj. Cât curaj avem fiecare dintre noi se vede pe parcurs’, a adăugat Crin Antonescu.

VEZI SI:

Adrian Năstase, la prima întâlnire cu familia, după ce a fost încarcerat VIDEO