Crina Matei, mamă la 50 de ani. Artista și-a botezat fetița în secret

Actrița nu are niciun copil biologic așa că a luat o decizie care i-a schimbat viața. A adoptat o fetiță pe care a și creștinat-o, în mare secret.

20 oct. 2022, 15:05
Crina Matei, mamă la 50 de ani. Artista și-a botezat fetița în secret

Actrița nu are niciun copil biologic așa că a luat o decizie care i-a schimbat viața. Arista a vrut să țină totul secret, însă criticul de modă, Alin Gălățescu , a fost cel care a dat-o de gol și a dezvăluit faptul că artista a adoptat o fetiță pe care a și creștinat-o în mare secret.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă’, a povestit Alin Gălățescu la Exclusiv Vip.

Citește și:Iubitul Adrianei Bahmuțeanu rupe tăcerea. Ce mesaj a putut să-i transmită lui Prigoană, nimeni nu se aștepta

Ce dress code a fost la marele eveniment

Alin Gălâțescu a fost și cel care a spus că dress code-ul petrecerii a fost alb și auriu. Mai mult, ctritcul de modă a ținut să o felicite pe Crina pentru discreția de care a dat dovadă.

„A fost un event extraordinar. Locul, seriozitatea cu care au tratat fiecare naș, diversitatea nașilor, faptul că au fost și preoți nași, pledoaria de la final – a fost absolut înălțător. Iar asta pentru Charlotte e fantastic”,  a mai spus criticul de modă.

Numele pe care Crina Matei l-a ales pentru fetiță este Charlotte.

Citește și: Dana Budeanu, atac dur la adresa unora dintre femeile care fac copii: „Ești o criminală”