Cristalele care te pot ucide: s-au format printr-o implozie nucleară în interiorul Pământului

În deşertul montan Naica a fost descoperită o grotă adâncă de 300 de metri de către doi mineri care lucrau într-o mină die argint din apropiere. Peştera descoperită este gigantică şi acolo se ascund cristale ucigaşe.

02 mai 2016, 08:20

Grota descoperită de cei doi mineri are o suprafață echivalentă cu opt terenuri de fotbal, iar în interior sunt cristale imense, unele dintre acestea atingând lungimi chiar şi de 14 metri.

Peştera a fost descoperită în anul 2000. Interiorul acesteia este fascinant, seamănă cu o catedrală bine iluminată de cristale ca în poveştile fantastice.

Deşi pare a fi o lume de basm, ireală, grota este extrem de periculoasă pentru cei care o vizitează. Aceştia sunt specialişti speologi, cercetători şi ingineri foarte bine echipaţi şi antrenaţi pentru condiţiile din grotă, potrivit freerepublic.com

În interiorul acesteia se poate sta maximum un sfert de oră şi numai persoanele avizate, cu o condiţie fizică bună şi cu echipamente adecvate, inclusiv cu echipamente care absorb umezeala, se pot încumeta să intre în grota cristalelor.

Condiţiile de mediu în interiorul grotei sunt extrem de periculoase pentru organismul uman. Temperatura în grotă ajunge la 55 de grade Celsius, iar umiditatea este de 95%, adică dublă faţă de cea normală.

Jurnalistul de televiziune Michael Usher şi echipa sa formată din cameramanul Andy Taylor şi inginerul de sunet Chick Davies, dar şi cu vulcanologul britanic Dougal Jerram, au completat echipa care a coborât în mină.

Cristalele uriaşe din această mină s-ar fi format cel mai probabil printr-o implozie nucleară în interiorul Pământului.

Oamenii au fost dintotdeauna fascinați de cristale. Mai târziu, au constatat că acestea pot fi folosite în anumite terapii, iar cristalele care se folosesc în asemenea scopuri sunt ţinute mai multe zile într-un vas  cu sare de mare pentru a se purifica și reîncărca energetic.

Dar terapia cu cristale necesită măsuri de precauţie, deoarece nu toate cristalele sau metodele de folosire a acestora corespund scopului urmărit. În unele cazuri, terapia cu cristale prost alese este dăunătoare organismului şi poate provoca dezechilibre energetice foarte periculoase, probleme grave de sănătate şi chiar să ucidă.

Specialiștii avertizează că energia pe care o dau cristalele este una telurică și nu astrală, care poate deveni tenebroasă, greu de suportat de organismul uman, iar cristalul de cuarț este cel mai misterios cu toate că a fost cercetat foarte mult timp.Poate din această cauză a fost utilizat în activități oculte. În civilizațiile precolumbiene, preoții comunicau cu spiritele cu ajutorul cristalelor. Însăși Atlantida a fost pedepsită la dispariție pentru utilizarea necorespunzătoare a cristalelor.