„Cristi, bă, Cristi”. Ce s-a ales de Cristi, individul care a isterizat internetul. Incredibil ce a păţit câinele VIDEO

Mediul virtual este isterizat de un videoclip cu...Cristi. Este vorba de un tanar din mediul rural, muscat de picior de un caine, care striga sa vina stapanul anumalului..un anume Cristi! Dar cine e Cristi? Videoclipul a isterizat deja internetul. Câinele care apare în filmare a murit. 

27 ian. 2016, 11:37

Proprietarul cainelui se numeste Cristi, deoarece omul il striga neincetat ca sa il salveze, scrie cancan.ro. Scena a prins atat de tare, incat are sute de mii de vizualizari, asa ca au aparut evident, si parodii.

Citeşte şi Cea mai MACABRĂ farsă. Ce se întâmplă când un musulman aruncă un rucsac SUSPECT VIDEO

In loc sa se elibereze din coltii animalului omul nostru sta rezemat de gard, trage din tigara si il striga pe Cristi. Cristi insa nu apare. Drept urmare tot internetul a inceput sa il caute. Filmul a starnit atat de mult amuzament incat utilizatorii au distribuit inclusiv parodii care nu l-au ocolit nici pe presedintele tarii Klaus Iohannis.

„De ce face greierele cri cri? – Il cauta si el pe Cristi.” – este doar una dintre glumele care circula pe net. L-am localizat noi in Brosteni, judetul Mehedinti doar ca tine la anonimatul sau.

Lumea in sat se distreaza pe marginea povestii care s-a derulat insa in urma cu cativa ani.
Localnic: „Cristi e in Italia acum, are un bar aici si Gheorghe il ajuta la munca, baga lemne in soba, cara cenusa. Cristi are caini de rasa si catelul asta l-a apucat pe Gheorghe de picior, dar el fiind putin ametit nu se putea apara singur il dezechilibra catelul – da da.”

Citeşte şi Moment INEDIT la o nuntă din Noua Zeelandă. Ce surpriză neaşteptată au avut invitaţii pentru miri VIDEO

Grigore Chitigi, fratele lui Gheorghe: „Prima data pe Facebook, are succes.”

Mihai Chitigiu, fratele lui Gheorghe: „Fiecare o ia cum o intelege, cum sa zicem, o fi de bine o fi de rau, cum ziceti.”

Despre patrupedul care a devenit vedeta pe internet se ştie că a decedat.