Cristi Borcea, din închisoare, la spital. Afaceristul este grav bolnav. De ce suferă

Cristi Borcea s-a întors din nou în spatele gratiilor, iar acum trece prin momente extrem de delicate. Potrivit spuselor lui, afaceristul ar suferi de câteva boli grave, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

15 mart. 2019, 12:14
Cristi Borcea, din închisoare, la spital. Afaceristul este grav bolnav. De ce suferă

Cristi Borcea suferă de boli grave, scrie spynews.ro. Cel puțin, asta susține chiar el. Fostul acționar de la Dinamo a dat în judecată spitalul Penitenciar Rahova.

Cristi Borcea a găsit o metodă de a sta închis în condiții mult mai bune decât cele care există într-o celulă de închisoare.

Citeşte şi Borcea vrea să iasă din puşcărie. Omul de afaceri a cerut contopirea pedepselor la Curtea de Apel Bucureşti

La finalul lunii trecute, Cristi Borcea a fost transferat la spital, pe motiv că acuza o serie de afecțiuni de sănătate. Cristi Borcea a acuzat că are probleme de sănătate și a dat în jduecată spitalul Penitenciar Rahova, invocând un articol de lege care vizează stabilirea regiunii de executare a pedepselor privative de liberatate.

Cristi Borcea vrea să stea cât mai mult timp în spital, stând în condiții mult mai bune decât în închisoare, pe motiv că are o serie de afecțiuni care s-ar putea agrava, dacă el ar sta închis într-o celulă de închisoare.
Spitalul nu a putut să ignore această cerere, făcută de către Cristi Borcea și medicii sunt obligați să facă inevstigați să vadă dacă aceste afecțiuni s-ar putea agrava. La 49 de ani, Cristi Borcea s-a reîntors în spatele gratiilor.