Cristi Borcea, externat în mare secret din spital. De ce suferă omul de afaceri

Cristi Borcea a fost adus din nou în celula de la Penitenciarul Jilava, după o serie de investigații făcute la inimă.

09 apr. 2019, 08:26
Cristi Borcea, externat în mare secret din spital. De ce suferă omul de afaceri

În urmă cu o săptămână, Cristi Borcea a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Fostul șef dinamovist, aflat de câteva luni bune după gratii la Penitenciarul Jilava, a fost internat la secția de cardiologie vasculară și pus imediat pe un tratament de specialitate, după ce a acuzat înțepături repetate în zona inimii.

Citeşte şi Cristi Borcea ar putea fi liber într-o săptămână. Judecătorii au anunţat când îi vor examina cererea

„Se simțea foarte rău în celulă, așa că, imediat, a fost dus la investigații la clinica penitenciarului! După primele analize însă, s-a ajuns la concluzia că el trebuie transportat la Floreasca! Starea lui era delicată și nu s-a riscat nimic. Putea face oricând un preinfarct și situația s-ar fi complicat! Bine că s-a ajuns la timp la spital și Borcea a intrat sub observația specialiștilor! Este ținut acum sub observație și monitorizat permanent”, au povestit apropiații lui Borcea.

Cristi Borcea a ieșit în secret din spital! „I s-a prescris un tratament special”

După o perioadă de două zile, timp în care a fost pus pe o medicamentație corespunzătoare, starea afaceristului s-a ameliorat! Mai mult, bărbatul ar fi fost și externat fară tam-tam. „Cristi Borcea a ieșit în secret din spital, după aproape două zile de stat în clinică! Așa cum era firesc, i s-au făcut o serie de investigații, de la EKG până la analize amănunțite la nivelul inimii și apoi, după rezultate, i s-a prescris un tratament special, care să atenueze un pic din condițiile de detenție din celulă, umezeală, frig și lipsa unei diete corespunzătoare în afectiuni cardiace”, au dezvăluit persoane de la fața locului.