Cristi Borcea a luat o decizie surprinzătoare din ÎNCHISOARE. Valentina Pelinel, sărită din schemă!

Cristi Borcea s-a gândit serios ce o să se întâmple cu afacerile lui, aşa că a făcut o listă cu persoane de încredere pe care se poate baza că vor avea grijă de acestea. Prima pe listă este chiar Mihaela Borcea.

19 iul. 2019, 09:56
Cristi Borcea a luat o decizie surprinzătoare din ÎNCHISOARE. Valentina Pelinel, sărită din schemă!

Cristi Borcea i-a lăsat deja fostei soții în grijă hotelul pe care îl are în stațiunea Olimp, de pe Litoral. Mihaela Borcea se ocupă de administrarea hotelului și a plajei private și se pare că o face foarte bine, deoarece Cristi Borcea se gândește să-i mai lase o astfel de afacere pe mână. Este vorba de un alt hotel din aceeaşi staţiune.

S-A AFLAT! Cum se descurcă Cristian Borcea după gratii. „Trăieşte ca un rege acolo, nu are probleme!”

„În primul rând toate proiectele erau ale lui Cristi, el le-a gândit şi eu le-am dus mai departe, deci aic e vorba de echipă şi eu zic că am avut profesor bun şi asta spune tot. Am învăţat, exact. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine, cum este bine. De la Dumnezeu în primul rând (n.r. – puterea), că eu aşa am zis, am trecut prin multe, prin foarte multe greutăţi, sunt obişnuită şi atunci normal că orice nu te doboare, nu te întăreţte şi atunci am devenit puternică pas cu pas, ceas cu ceas, secundă de secundă”, a spus Mihaela Borcea.