Cristi Borcea a recunoscut! Pe cine a turnat în dosarele în care este cercetat. SURPRIZĂ URIAŞĂ

Cristi Borcea a confirmat în faţa instanţei supreme că l-a denunţat la DNA pe fostul primar al sectorului 2, Neculai Onțanu.

29 oct. 2019, 18:20
Cristi Borcea a recunoscut! Pe cine a turnat în dosarele în care este cercetat. SURPRIZĂ URIAŞĂ

Cristi Borcea susține să i-ar fi dat lui Neculai Onțanu un teren de 1.500 de metri pătrați care ar urma să îl ajute să obțină retrocedarea a peste 83.000 de metri pătrați în același sector. Terenul a ajuns însă la fiica lui Gabriel Oprea după ce în acte a trecut şi pe la nepoţii acestuia!

Cum se descurcă Cristian Borcea după gratii. „Trăieşte ca un rege acolo, nu are probleme!”

La termenul de judecată din septembrie, cei doi s-au văzut în sala de judecată. Cristi Borcea se afla în boxa arestaților iar Neculai Onțanu pe o bancă din sală. Atunci audierea nu a fost posibilă deoarece un alt martor cheie care trebuia audiat a lipsit când a început procesul deși anterior fusese văzut în curtea instanței.

Neculai Onțanu declara în fața jurnaliștilor că nu are resentimente față de denunțătorul său: „Borcea a fost denunţător, era în închisoare atunci, probabil că era într-o situație foarte grea. Nu-i port pică sub nicio formă”.

În acest caz de corupţie, Curtea de Apel Bucureşti l-a achitat pe fostul primar pe motiv că, deşi faptele ar fi dovedite, ele s-ar fi prescris. Şi asta pentru că denunţul lui Cristi Boreca a fost făcut prea târziu.

Decizia finală va fi dată însă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.