Cristi Borcea are grijă ca soţiei sale să nu-i lipsească nimic. Care este cel mai frumos cadou pe care i l-a făcut Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel se poate considera o femeie împlinită, având o familie frumosă, alături de milionarul Cristi Borcea, care îi face toate plăcerile şi este alături de ea şi o sprijină cu tot ceea ce frumoasa blondă are nevoie.

25 dec. 2022, 13:36
Cristi Borcea are grijă ca soţiei sale să nu-i lipsească nimic. Care este cel mai frumos cadou pe care i l-a făcut Valentinei Pelinel

Pe lângă tot confortul material de care se bucură, Valentina Pelinel spune că cel mai mult în relaţia cu Borcea pune accent pe sentimente şi pe dovezile de dragoste pe care acesta i le dă constant.

Valentina Pelinel spune că cei trei copii sunt cel mai frumos cadou pe care milionarul Cristi Borcea i l-a făcut, un cadou pe care, spune ea, și l-au făcut unul altuia.

Întrebată dacă există seri romantice în care să fie doar ea și soțul ei, fostul model a mărturisit că ea și Cristi Borcea au foarte multe de tandrețe.

„Avem multe seri romantice. Noi, de obicei, după ce se termină ziua de muncă, copiii merg la culcare și rămânem noi doi. Stăm pe terasă, ne uităm la un film, facem multe lucruri împreună.”, a declarat fostul manechin pentru Click.

Valentina Pelinel a născut primul copil al cuplului în 2016, un băiat pe nume Milan. În 2019, soția lui Cristi Borcea a mai adus pe lume două gemene, Rania și Indira.

După ce a devenit soția milionarului, fostul manechin s-a implicat și în afacerile de familie, astfel că Mihaela Borcea și Alina Vidican au fost nevoite să predea ștafeta. Nu în totalitate, însă i-au lăsat în grijă și Valentinei diferite afaceri de care să se ocupe.

Citeşte şi: Irina Loghin dezvăluie secretul care o menţine în formă la 83 de ani. Cum arată masa de Crăciun a marii artiste