Cristi Borcea aşteaptă ELIBERAREA CONDIŢIONATĂ. A fost încarcerat în februarie, în „Dosarul Retrocedărilor”

Cristi Borcea, 49 de ani, are șanse mari să fie eliberat condiţionat, marți, după ce a fost încarcerat, în februarie, în "Dosarul Retrocedărilor".

10 sept. 2019, 05:00
Cristi Borcea aşteaptă ELIBERAREA CONDIŢIONATĂ. A fost încarcerat în februarie, în „Dosarul Retrocedărilor”

UPDATE ORA 15:00. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 din Capitală se vor pronunţa miercuri, 11 septembrie, privind cererea de eliberare condiţionată a lui Cristi Borcea.

UPDATE ORA 11:30: Cristi Borcea a incercat sa ii convinga pe judecatori ca merita sa fie eliberat, sustinand ca a fost un detinut model.

„Am participat in aceste 5 luni de la condamnare la activitati, am achitat in ambele fapte prejudiciile din proprie initiativa, plus peste 2 milioane de euro penalitati. Am muncit in toate cele 5 luni, in fiecare zi. Am participat la toate cursurile si programele, iar unele nu au fost creditate si nu am mers dupa castig. Nu se putea merge la mai mult maxim o activitate pe luna. Sa mergi si la munca, si la activitate nu se putea. Am fost vizitat de cei 9 copii in penitenciar, am tinut legatura cu mediul familial. Am peste 2 ani de zile in plus fata de fractia propozabila pentru conditionare. Nu am nicio sanctiune. Am muncit pe propria semnatura si am muncit non stop! Nu stiu ce as putea sa mai fac! Va rog mult sa fiti de acord cu concluziile avocatei mele”, a spus Cristi Borcea in fata instantei.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Cristi Borcea ar putea primi un răspuns favorabil la cererea eliberării condiționate după ce s-a implicat în programele educaționale de la locul de detenție, a dat dovadă de comportament exemplar, așa cum i-a sugerat instanța, și a participat la diverse activități lucrative.

Prima imagine cu gemenele lui Cristi Borcea şi ale Valentinei Pelinel. Cum arată fetiţele la 7 luni FOTO

Pe lângă aceste activități, fostul acţionar al lui Dinamo a invocat la înfățișările inițiale și faptul că s-a prezentat imediat spre a fi încarcerat după anunțul că va fi reținut, că are nouă copii, dintre care opt sunt minori și că a achitat prejudiciul, 10.000.000 de lei, reprezentând atât despăgubiri civile, cât și măsura confiscării speciale stabilite de instanță.

Nepoata lui Cristi Borcea a dat LOVITURA. Cum s-a remarcat BOMBA-SEXY în TURCIA

Cristi Borcea este închis la Penitenciarul Jilava, după ce, pe 8 februarie, a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, împreună cu Radu Mazăre și Dragoș Săvulescu. Instanța a mai dispus ca fostului acționat al lui Dinamo să-i fie confiscată suma de aproape un milion de euro.