Cristi Borcea, ATAC DE PANICĂ în penitenciar

Prezent în emisiunea "ring TV", fostul lider al minerilor Miron Cozma a făcut dezvăluiri în premieră legate de respingerea graţierii lui Gigi Becali, de situaţia acestuia (starea de sănătate şi nu numai) de la Penitenciarul Poarta Albă (inclusiv cum sărută Becali televizorul când îşi vede mama), dar şi legate de viaţa în penitenciar a celor opt grei ai fotbalului din "Lotul transferurilor".

30 mart. 2014, 22:01
Cristi Borcea, ATAC DE PANICĂ în penitenciar

Pe baza unor informaţii din surse proprii şi pe care şi le asumă, Miron Cozma a oferit amănunte picante legate de Copos (cum îi bat puşcăriaşii la uşa celulei, iar el, crezând că sunt gardienii, sare în picioare spunând „prezent!”), dar şi dezvăluiri dramatice legate de Jean Pădureanu, internat la Spitalul Jilava, şi Cristian Borcea, care ar fi internat la spitalul Penitenciarului Poarta Albă din motive de claustrofobie. 

„Când o vede pe mama lui la televizor, Gigi se duce şi pupă televizorul”

Miron Cozma a făcut şi cateva dezvăluiri cu privire la starea de sănătate şi, in general, la viaţa lui Becali la Poarta Albă. „Chiar dacă, aparent,  Gigi Becali pare aşa mai plin de vitalitate, să ştiţi că nu este aşa. Să ştiţi că el doarme pe o uşă din placaj, datorită problemelor pe care le are. Din patru în patru ore se trezeşte pentru că are probleme mari,  cum se spune în termeni populari… să nu anchilozeze. Nu e confortabil să dormi pe o uşă din placaj. El chiar ia şi medicamente. I s-au administrat la un moment dat medicamente derivate din morfină. De asemenea, el suferă enorm de mult, şi se rogă cam de trei ori pe zi pentru suferinţa familiei. Îi este dor de fete. Plânge uneori. Când  vede pe mama lui la televizor, Gigi se duce şi pupă televizorul. Pupă chipul mamei lui pe televizor.  Bineînţeles că are nişte ieşiri care sunt absolut normale şi ar face bine, într-adevăr, să se descarce energetic, eu spun asta ca maestru de aikido. Pentru că am trecut şi eu prin asta. Să stai o săptămână în întuneric, cum am stat eu, şi pe urmă, să ieşi un sfert de oră la lumină, chiar îţi trebuie voinţă ş i putere mentală să faci asta”.

„Am  să vă dau, din respect pentru emisiunea dvs, o informaţie de ultim moment. Cristi Borcea, ieri (n.r. – sâmbătă), a făcut un atac de panică la Poarta Albă. Şi a fost dus nu pe spitalul penitenciarului Poarta Albă, ci la un spital în oraş (n.r.  – Constanţa), unde i s-a făcut un control amănunţit. Şi, chiar de curând, interesându-mă de starea lui de sănătate, mi s-a spus că doarme, pentru că i s-au administrat calmante. Adevărul este că, dacă a făcut atac de panică, atunci chiar este grav. Şi chiar şi poate face asta: atunci când intri, dintr-un spaţiu mare, într-un spaţiu mic, faci acest atac de panică şi de claustrofobie. Chiar pot să confirm că un deţinut de pe vreme când eram eu în penitenciar, Costel Constantin, a fost pus în libertate pentru claustrofobie. Fiind claustrofob, este o boală foarte gravă. Eu am fost în situaţie mult mai gravă: într-o cameră cu trei paturi suprapuse, în condiţiile când unul trebuia să meargă la toaletă, celilalţi opt trebuiau să stea în paturi”, a mai spus Cozma pentru ring.

 

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro