Cristi Borcea, cu cărțile pe față. Cât de credincios este fostul investitor de la Dinamo București

Cristi Borcea a dezvăluit că este un om credincios. „Lobby-ul" lui Gigi Becali a contat enorm pentru apropierea dinamovistului de Dumnezeu, potrivit afaceristului care a stat cinci ani în spatele gratiilor. 

10 mai 2022, 22:55
Cristi Borcea, cu cărțile pe față. Cât de credincios este fostul investitor de la Dinamo București

Cât timp a stat în închisoare, Cristi Borcea a ținut toate posturile, iar acum își spune seară de seară rugăciunea.

„În fiecare seară îmi spun rugăciunea, citesc, merg la Biserică. Nașul Becali a încercat să mă ducă mai mult, își dedică viața Bisericii, am învățat multe de la el. În pușcărie țineam toate posturile mergeam la toate slujbele. 

Tot timpul m-am rugat. Chiar dacă am trecut prin multe greutati, am realizat tot ceea ce mi-am propus”, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Câți prieteni mai are Cristi Borcea, după ce a ieșit din închisoare

În cadrul aceluiași interviu afaceristul a vorbit și despre prietenie și amiciție. Aproape toate persoanele din anturajul lui Borcea au interese financiare, susține fostul investitor de la Dinamo București.

„90% (n.r. – dintre amici, prieteni) au interes la mine. Dar am ajuns la maturitatea de a-mi lua energia pozitivă de la fiecare. Să mă întâlnesc cu cine mă simt bine, să-mi petrec concediile cu cine consider eu. Sunt o echipă cu Valentina. 

În 95% din timpul meu rezolv problemele altora. Mie nu-mi spune că vrea să mă ajute. Așa m-am obișnuit. 

Am și eu doi-trei (n.r. – prieteni) care m-au ajutat fără să spun. Nicușor Stan venea la mine când aveam o problemă. Cea mai mare problemă a lui e că întârzie. Trebuie să-i spui cu două ore înainte… Eram la închisoare și luam pastile (n.r. – de somn). El venea numai pe la 1-2 noaptea. Odată a venit cu Cristi Sârbu la 3-4 dimineața. Am zis că nu mă mai dau jos din pat”, a mai declarat Borcea.