Cristi Borcea divorţează de Alina Vidican peste două săptămâni

Veste bombă pentru Cristi Borcea în puşcărie. El se va putea separa oficial de Alina Vidican, în doar 14 zile.

30 sept. 2016, 05:34
Cristi Borcea divorţează de Alina Vidican peste două săptămâni

Cristi Borcea a reuşit să obţină rapid un termen pentru procesul de divorţ, după ce avocaţii acestuia au mai depus o cerere la Judecătoria Buftea. Alina şi Cristi Borcea ar putea pune punct mariajului de cinci ani pe 14 octombrie, când a fost stabilit un prim termen al procesului. Şi asta după ce apărătorii soţilor Borcea au depus o altă cerere pentru a-i separa oficial vinerea trecută.

Borcea speră să aibă succes şi cu solicitarea făcută pentru reducerea taxei de timbru pentru procesul de divorţ.

Cristi Borcea a fost dus joi seara la secţia UPU a Spitalului Judeţean Constanţa. Fostul acţionar de la Dinamo a fost adus de jandarmi, de la Penitenciarul Poarta Albă, unde îşi ispăşeşte o condamnare în Dosarul Transferurilor.

Afaceristul a fost adus în jurul orei 20.00. El purta un trening gri cu glugă, o geacă neagră şi avea o mască pe gură. Doctorii preiau pacienţii în baza unui protocol de triaj, fiind stabilite cinci coduri: roşu, galben, verde, albastru şi alb. Potrivit unui martor, citat de ziuadecosntanta.ro, Borcea, iniţial, a fost pe cod galben, apoi a fost trecut pe cod roşu.

Cristi Borcea a fost adus cu suspiciune de afecţiune cardică. De altfel, problemele sale cu inima sunt binecunoscute, la începutul anului el fiind internat la Floreasca din cauza afecţiunilor cardiace.

Potrivit România TV, joi seara, după o serie de analize şi investigaţii, medicii au stabilită Borcea se poate întoarce în celulă, astfel că a fost transportat înapoi la Poarta Albă.