Cristi Borcea, dus de urgenţă la spital. Are din nou probleme cu inima

Cristi Borcea a ajuns luni seară de urgență la Spitalul Floreasca. Fostul acţionar al lui Dinamo are din nou probleme cu inima.

02 apr. 2019, 06:05
Cristi Borcea, dus de urgenţă la spital. Are din nou probleme cu inima

Cristi Borcea se află internat pe Secţia de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca, iar în prezent starea sa este stabilă.

Apărătorii lui Cristian Borcea, care trebuia să fie audiat marţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul fostului primar al Sectorului 2 Neculai Onţanu, au fost cei care au anunţat că omul de afaceri a fost transportat luni seară la Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca”, acuzând probleme cu inima.

Cristi Borcea a fost condamnat, pe 7 februarie, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia, sub acuzația că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Fostul acționar dinamovist s-a întors după gratii la doar șapte luni după ce fusese eliberat condiționat, pentru că executase patru ani și patru luni din pedeapsa de șase ani și patru luni primită în dosarul „Transferurilor”.