Cristi Borcea i-a luat apartament de lux Valentinei Pelinel. CÂT PLĂTEŞTE

Emisiunea CANCAN.RO de la Romania TV, a prezentat in exclusivitate imagini din cuibusorul de nebunii al Valentinei Pelinel. Cinci stele are complexul rezidential in care locuieste amanta lui Cristi Borcea, iar chiria atinge si 4.000 de euro pe luna.

01 feb. 2016, 07:24

Valentina Pelinel a parasit, dupa divortul de Cristi Boureanu, caminul conjugal aflat intr-un cartier rezidential, scutindu-si fostul sot de povara partajului. Fotomodelul si-a facut apoi cuib intr-un cartier exclusivist de cinci stele, in Satul Francez. Apartamentele de lux din complexul rezidential sunt mobilate si utilate dupa standardele hotelurilor de cinci stele.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea, cele mai TARI MOMENTE în LIBERTATE. De la „dansul Shakirei” la „Tatăl Autostivuitorul” VIDEO

Valentina Pelinel are acces si la piscina acoperita, sala de fitness, baie turceasca, sauna si jacuzzi. Toate acestea au un pret mult peste posibilitatile unui fotomodel. Chiriile intr-un astfel de loc pornesc de la 1.200 de euro pe luna si ajung chiar si la 4.000 de euro, in functie de suprafata apartamentului. Numai factura la intretinerea lunara atinge pretul unei rate la un apartament obisnuit, respectiv 250 euro.

CITEŞTE ŞI Gestul IMPRESIONANT făcut de Cristi Borcea DIN PUŞCĂRIE pentru Valentina Pelinel

Coform Cancan, Cristi Borcea ar fi cel care suporta toate cheltuielile. Pe langa locuinta e de lux, Valentina Pelinel are parte si de un bolid al carui pret poate sari si de 100.000 de euro. Cristi Borcea ar fi cel care i-a angajat si sofer care sa-i stea la dispozitie si, cel mai probabil, s-o si supravegheze de eventuali barbati dispusi s-o curteze.