Cristi Borcea, momente ŞOCANTE în ÎNCHISOARE. „A mâncat nu ştiu câte kilograme de carne şi de sticksuri de nervi. E distrus!”

Cristian Borcea trece printr-o perioadă foarte grea în închisoare şi este în pragul disperării.

09 mart. 2018, 13:59
Cristi Borcea, momente ŞOCANTE în ÎNCHISOARE. „A mâncat nu ştiu câte kilograme de carne şi de sticksuri de nervi. E distrus!”

Cristian Borcea nu mai este implicat financiar la Dinamo, rămâne cu sufletul alături de clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Dinamo a ratat prezenţa în play-off, iar fostul acţionar a fost extrem de afectat. Dezvăluirea a fost făcută de naşul său, Gigi Becali.

„A mâncat nu ştiu câte kilograme de carne şi de sticksuri de nervi. E distrus. Orice ar fi, el rămane dinamovist. Va avea aceleaşi emoţii mereu, chiar dacă nu e implicat financiar”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Cristi Borcea, CLIPE TERIBILE în CELULĂ. A chemat de urgenţă ASISTENŢA MEDICALĂ

Gigi Becali a mai dezvăluit că finul său nu mai vrea să se implice la Dinamo, considerând că riscurile sunt prea mari: „A zis iar că nu vrea să se mai implice pentru că e vorba de prea mulţi bani. Ştiu că nu mai voia… L-am sunat pe Patrick, pe fiul lui, când au ratat play-off-ul, i-am zis că vai, ce rău îmi pare. Făceam glume. Şi cu el făceam, ce milă îmi e. I-am zis: finule, te simţi bine? Gata, nu-l mai interesează, aşa zice”.