Cristi Borcea, PAGUBĂ URIAŞĂ din cauza uraganului IRMA. Ce s-a înâmplat cu apartamantul de lux din Florida FOTO

Cristi Borcea a trecut prin mari emoţii în spatele gratiilor. Uraganul IRMA, cel mai mare din istoria recentă a Statelor Unite, a fost la un pas să distrugă apartamentul de lux al fostului acţionar al lui Dinamo.

13 sept. 2017, 08:53

Cristi Borcea detine un un penthouse de lux intr-un bloc cu vedere la ocean in Hollywood, Florida, chiar în zona afectata de uragan. Zona a fost pur si simplu maturata de uraganul IRMA, care a lovit in urma cu doua zile coasta de est a statului Florida, distrugand imobile, automobile, plaja si infrastructura rutiera.

Blocurile realizate in ultimii 10 ani, care au fost proiectate pentru astfel de fenomene extreme, au rezistat foarte bine. Printre acestea se numara si cladirea care adaposteste apartamentul lui Cristi Borcea, care a inregistrat destul de putine pagube: doar cateva ferestre sparte si o parte din acoperis smulsa.

Pierderile financiare au fost insa ceva mai mari, tinand cont ca Cristi Borcea incearca de ceva vreme sa-si vanda apartamentul. Piata imobiliara din Florida a fost pur si simplu bulversata in ultimele zile. Apartamentul a avut diferente de pret de aproximativ 400.000 dolari in cateva ore. Ieri, ajusese sa coste 1,9 milioane de dolari, cu aproape 200.000 dolari mai putin decat acum o saptamana, scrie Kanal D.