Cristi Borcea povesteşte un episod FABULOS cu Cornel Dinu: „M-a întrebat „dragă, tu unde ţii cărţile?”. I-am arătat”

Fostul finanțator al lui Dinamo a vrut să urmeze o carieră în arbitraj înainte de a deveni director de marketing în ”Ștefan cel Mare”, iar mai apoi unul dintre patronii clubului.

22 ian. 2021, 10:14
Cristi Borcea povesteşte un episod FABULOS cu Cornel Dinu: „M-a întrebat „dragă, tu unde ţii cărţile?”. I-am arătat”

Cristi Borcea a renunţat la ideea de a fi arbitru şi datorită lui Cornel Dinu, care nu i-a văzut un viitor în această meserie. Fostul finanţator al lui Dinamo a povestit la Kanal D şi o întâmplare amuzantă cu „Procurorul”, care l-a vizitat cu mulţi ani în urmă.

„Am fost cu Cornel Țălnar la Cornel Dinu, iar Mister, când a auzit, a exclamat: ‘Bă, Țânțare (n.r. – Cornel Țălnar), nu putem să-l facem pe ăsta arbitru, că distruge fotbalul românesc!’.

Un an mai târziu am venit la Dinamo, în ianuarie 1995, ca director de marketing. Dar aveam bani mulți și la 25 de ani. Sunt norocos și strateg. În 1997, a venit Dinu la mine acasă, în Pantelimon, îmi făcusem una mare, cu piscină.

‘Dragă, tu unde ții cărțile? Că n-am văzut una!’ mi-a zis, aducându-mi un tablou. ‘Uite, Mister, aici sunt!’, i-am arătat seiful, din care picau banii. Pentru mine, Dinu a fost și este Dumnezeu”, a povestit Borcea, la Kanal D.

Cristi Borcea a fost bogat încă dinainte să fie major

Emil Ursu, unul dintre prietenii apropiați de-ai lui Cristi Borcea, acum antrenor la Dinamo 2, a dezvăluit cum s-a apucat de afaceri fostul acționar al clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, când nici nu era major.

”L-a dus mintea să facă bani, era diabolic de la vârstă aia. Eu am primit apartament în Tei, s-a mutat apoi și fratele meu la București și l-am luat la mine.

Aveam video, televizor color, care pe vremea aia nu prea existau. Cristi venea nonstop la mine.

La 15 ani lua videoul și televizorul color și difuza filme prin blocuri. Câștigă între 700 și 1000 de lei pe seară. Pleca cu ele sau îi chema pe alții la noi, se descurcă”, a spus Ursu, la GSP Live.

Citeşte şi: The Times anunţă că Japonia va anula JO de la Tokyo


loading...
Partenerii noștri