Cristi Borcea refuză să muncească în puşcărie. Ce face fostul acţionar al lui Dinamo după gratii: „E cel mai bun, e campion”

Cristi Borcea, arestat în februarie, refuză să muncească în arestul Penitenciarului Rahova, deși acest lucru ar duce la reducerea pedepsei.

05 iul. 2019, 07:01
Cristi Borcea refuză să muncească în puşcărie. Ce face fostul acţionar al lui Dinamo după gratii: „E cel mai bun, e campion”

Cristi Borcea, care a acuzat mai multe probleme medicale, nu a cerut să muncească. Mai mult, acesta ar prefera să stea în celulă și să joace table alături de alți deținuți.

Cristi Borcea s-a trezit cu un NOU DOSAR după gratii. Care sunt NOILE ACUZAŢII

„Cât e ziua de lungă, deținutul freacă tablele. Joacă alături de colegii de cameră, care spun că e cel mai bun, că e campion”, au declarat sursele Libertatea.

Cristi Borcea a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. A fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Motivul pentru care Valentina Pelinel nu a dat niciodată BAC-ul. Cristi Borcea l-a luat la 26 DE ANI

Cristi Borcea fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.