Cristi Borcea şi-a schimbat înfăţişarea făcând injecţii cu hormoni şi luând pastile cu pumnul

Cristi Borcea pare mai tânăr, efect al unor hormoni pe care fostul doctorul al clubului Dinamo, Liviu Bătineanu, îi înjectează în fiecare săptămână. 

12 dec. 2019, 08:53
Cristi Borcea şi-a schimbat înfăţişarea făcând injecţii cu hormoni şi luând pastile cu pumnul

Cristi Borcea, 49 de ani, a uimit pe toată lumea cu înfățișarea sa în momentul eliberării din Penitenciar, scrie viva.ro. Fostul șef al lui Dinamo a apărut mult mai tânăr decât a intrat la închisoare!

Citeşte şi Valentina Pelinel, aniversare la Florenţa. Cristi Borcea i-a făcut o surpriză romantică

 

Afaceristul își înjectează săptămânal mai mulți hormoni, printre care și testosteron, iar substanțele pe care acesta le folosește sunt aduse special din America de către un apropiat.

În acest moment, Borcea are părul vopsit brunet, sprâncenele puternic pensate și ridicate, dar ce a uimit pe toată lumea este pielea perfect întinsă și strălucitoare de pe față.

Noua înfățișare a fostului patron dinamovist a născut controverse despre diferitele procedee de chirurgie estetică la care Borcea ar fi apelat, dar sursele GSP susțin că metodele folosite de omul de afaceri sunt mai mult decât un simplu lifting.

Injecții în detenție

Omul de încredere, care îi administrează „elixirul tinereții”, este nimeni altul decât fostul medic al echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, 62 de ani.

Poreclit „Dochi”, acesta și-a început cariera acum peste 33 de ani într-un mic dispensar din Scăiești, județul Dolj, și a ajuns la Dinamo în 2002.

I-a rămas apropiat lui Borcea chiar și după ce acesta a plecat din acționariatul lui Dinamo. Acum, îi administrează regulat fostului său șef diferite tratamente și vitamine. Se pare că pe perioada detenției fostului său patron, Bătineanu se deplasa în locul unde acesta lucra pe timpul zilei și îl injecta cu testosteron.

Afaceristul este ipohondru și ia pastile cu pumnul, susțin apropiații săi.

Cristi Borcea nu a putut fi contactat pentru a comenta noul său look. Doctorul Bătineanu s-a rezumat să spună: „Nu i-am făcut injecții cu testosteron. I-am injectat niște hormoni pe care îi primea din America. Cristi oricum e cel mai ipohondru om pe care l-am cunoscut”.

„M-am dus la medic să-mi dea o doză de hormon uman de creştere. Este hormonul pe care îl iau toţi bărbaţii în vârstă din Los Angeles, îi face să arate la 60 de ani ca şi cum ar avea 40 de ani. Le ameliorează starea de sănătate, memoria, părul şi pielea. Ar putea însă să provoace cancer. Am analizat această posibilitate. Însă l-aş fi luat oricum”, a declarat Robbie Williams pentru ediţia britanică a revistei Esquire.