Cristi Borcea şi fraţii Becali au cerut să fie judecaţi ÎN LIPSĂ în dosarul „Mită pentru judecătoare”

Cristi Borcea, Ioan becali şi Victor Becali, acuzaţi ca au mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, pentru a scăpa de pedeapsă în "Dosarul Transferurilor", au cerut să nu mai fie aduşi la audieri, urmând să fie judecaţi în lipsă.

08 sept. 2016, 14:33
Cristi Borcea şi fraţii Becali au cerut să fie judecaţi ÎN LIPSĂ în dosarul „Mită pentru judecătoare”

Cristi Borcea, Ioan Becali si Victor Becali s-au intors in Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce fusesera „detasati” lam Buucresti. De acolo au transmis magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, care judeca noul dosar, sa nu cumva sa ii mai citeze, pentru ca ei nu vor sa vina, vor sa fie judecati in lipsa.

Judecatorul este nevoit sa le respecte dorinta, pentru ca prezenta nu este obligatorie. Ramane doar ca fiecare avocat al fiecarui inculpat sa fie prezent la acest proces.

In acest dosar, Cristi Borcea si fratii si Becali sunt acuzati ca ar fi platit aproximativ 200.000 de euro judecatoarei Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucuresti pentru ca ei sa fie achitati in Dosarul Transferurilor. Daca fratii Becali au recunoscut acuzatiile si mizeaza pe reducerea pedepselor, Borcea neaga faptul ca ar fi platit 10.000 de euro judecatoarei.

Geanina Terceanu a recunoscut deja ca a primit mita de la cei trei si a transmis ca, daca va fi condamnata la inchisoare cu suspendare, este dispusa sa presteze si munca in folosul comunitatii.