Cristi Borcea, TERORIZAT la închisoare. Ce îl înspăimântă cu adevărat după gratii pe MILIONAR

Cristi Borcea a fost încarcerat din nou, fiind condamnat în "Dosarul Retrocedărilor", la doar şapte luni după ce fusese eliberat condiţionat din închisoare, după ce a executat o pedeapsă de patru ani şi patru luni, în "Dosarul Transferurilor".

12 feb. 2019, 10:14
Cristi Borcea, TERORIZAT la închisoare. Ce îl înspăimântă cu adevărat după gratii pe MILIONAR

Cristi Borcea era de nerecunoscut şi făcea declaraţii cutremurătoare despre traiul după gratii.

Cristi Borcea, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ! Ce AVERE avea la Revoluţia din 1989 şi unde a ascuns BANII

„Mi-a fost foarte greu să fiu privat de libertate. Vă spun cu mâna pe inimă, a fost o perioadă care sigur va lăsa urme pentru toată viaţa. Îmi doresc să mă recuperez pentru familie, pentru copii, dar nimănui nu i-aş dori să treacă prin ce am trecut eu, să ajungă de pildă să meargă la toaletă bătând cu sticla de plastic în uşă, să fugă şobolanii! E cumplit! Este un sentiment că totul se termină pentru tine şi coşmarul te urmăreşte la fiecare pas”, spunea Cristi Borcea.

Cristi Borcea, primele cuvinte după ce a aflat SENTINŢA. Ce i-a transmis Valentinei Pelinel înainte să se întoarcă la ÎNCHISOARE

Milionarul a recunoscut că are o fobie de şobolani şi a mai declarat, de asemenea, ca un alt aspect care l-a chinuit, pur şi simplu, a fost aşteptarea de la duşuri şi lipsa apei calde cinci zile din săptămână: „Eu nu am avut niciodată duș în cameră cum s-a spus. Eram 200 de oameni care stăteam la șase dușuri câte două ore pe zi și doar în două zile din săptămână aveam apă caldă”.