Lovitură TERIBILĂ pentru CRISTI BORCEA. Veste INCREDIBILĂ primită în ÎNCHISOARE

Cristi Borcea a fost chemat în instanţă de o fostă amantă, care îi cere recunoaşterea paternităţii fiicei sale în vârstă de 8 ani.

07 sept. 2014, 11:32
Lovitură TERIBILĂ pentru CRISTI BORCEA. Veste INCREDIBILĂ primită în ÎNCHISOARE

Cristi Borcea va merge în curând la Institutul de Medicină Legală pentru a face testul ADN, singura probă care poate dovedi fără nici un dubiu că este tatăl micuţei Carolyn, în vârstă de 8 ani. Asta a cerut, ieri, în sala de judecată, mama fetiţei, avocata Simona Dana Voiculescu, scrie Click.

Femeia vrea să-l oblige pe fostul ei iubit să-şi asume şi obligaţiile de părinte. Borcea a cunoscut-o pe Simona în 2002 şi, pentru scurt timp, i-a fost şi partener de afaceri. Lucrurile au evoluat, aşa că cei doi au început o relaţie, în ciuda faptului că omul de afaceri era căsătorit cu Mihaela şi avea un copil, pe Patrick. Un an mai târziu, însă, în viaţa lui Cristi a apărut Alina Vidican, şi tot în 2003 Mihaela i-a dăruit gemenii. Cu toată dragostea pentru amanta numărul 2, Borcea n-a renunţat însă aşa uşor nici la soţie, nici la prima amantă. Simona i-ar fi dăruit o fetiţă în 2006. Un an mai târziu, avocata l-a dat pentru prima oară în judecată pe boss-ul dinamovist,  cerându-i să recunoască copilul.

Surse din anturajul celor doi au povestit de ce femeia a renunţat la proces: „Borcea ar fi semnat la notar un act în care se angaja să-i dea lunar Simonei o sumă pentru întreţinerea fetiţei, le-a cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. În plus, ar fi fost de acord, în faţa notarului, ca după ce va muri el, fetiţa să-i ia numele de familie„.