Cristi Borcea, VESTE URIAŞĂ primită DUPĂ GRATII. Ce-i pregăteşte Valentina Pelinel

Cristi Borcea este foarte aproape să fie eliberat condiționat, însă decizia Tribunalului București a fost contestată de DNA, astfel că fostul șef al lui Dinamo mai are de așteptat până va afla dacă va ieși din închisoare.

12 oct. 2017, 05:52

Cristi Borcea a primit, între timp, o veste bună. Valentina Pelinel, care are un copil de un an și cinci luni, are planuri mari și vrea să-i facă o surioară micuțului Milan Cristian.

Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea îl umplu pe Cristi Borcea de bani în puşcărie

„Valentinei îi plac enorm copiii. Spune despre Milan că este minunea ei, îl divinizează pe acest băiețel cu plete blonde. A fost un copil cuminte, nu i-a făcut probleme, ba din contra, a ținut-o numai cu zâmbetul pe buze, așa că își dorește și o surioară pentru el. Crede în minuni și cu siguranță i se vor îndeplini visele”, a spus pentru Click o sursă apropiată Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea are deja șapte moştenitori, cu patru femei: trei copii cu prima soţie, Mihaela Borcea, pe Patrick (19 de ani) și pe gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani), doi copii cu Alina Vidican, Gloria (2 ani) și Alexandru (5 ani), şi o fetiţă, Carolyn, cu o fostă amantă, care i-a deschis proces de paternitate.