Cristi Borcea, dat în judecată. Ar fi OTRĂVIT un angajat al lui DINAMO

Cristi Borcea este prins într-un imens scandal amoros, dar problemele vin şi din altă parte. Un fost angajat al lui Dinamo îl dă în judecată pe motiv că l-a otrăvit.

06 ian. 2016, 12:12
Cristi Borcea, dat în judecată. Ar fi OTRĂVIT un angajat al lui DINAMO

Cristi Borcea a fost actionat in judecata impreuna cu Nicolae Badea de catre Gheorghe Limbutu, fostul sef de protocol al lui Dinamo, care a ajuns sa aiba probleme mari de sanatate din cauza unui fursec otravit pe care l-a mancat la baza de la Saftica, scrie WOWbiz.ro.

Incidentul s-a intamplat cu mai multi ani in urma, cand barbatul a gasit in masina in care circula o sacosa in care se aflau mai multe fursecuri. Limbutu a mancat unul, apoi a lesinat si a intrat in coma. S-a trezit abia dupa cateva zile, la spital. Cutia continea fursecuri otravite, comandate de sefii clubului pentru a omori cainii care se inmultisera excesiv la baza de la Saftica.

Gheorghe Limbutu si-a cautat mult timp dreptatea in instante, insa abia la sfarsitul lui 2015 a decis sa redeschida procesul si sa-i dea in judecata pe Cristi Borcea si Nicolae Badea, sefii clubului de la acea vreme.