Cristi Boureanu a primit o VESTE DEVASTATOARE. Este TERMINAT

Cristian Boureanu a primit o veste teribilă: una dintre băncile la care era dator a deschis un proces în care solicită executarea silită a debitorului, pentru recuperarea prejudiciului. 

26 ian. 2017, 15:56
Cristi Boureanu a primit o VESTE DEVASTATOARE. Este TERMINAT

Cristi Boureanu avea către diverse bănci şi persoane fizice datorii de aproape 7 milioane de euro, conform declaraţiei sale de avere din 2012.

Laura Dincă, TOPLESS. Iubita lui Boureanu arată DEMENŢIAL fără sutien FOTO

Anul trceut, Cristi Boureanu a pierdut custodia fiicei sale în instanţă, la finele anului trecut, după ce minora a fost surprinsă de jandarmi în timp ce ţipa ca din gură de şarpe după ajutor, din maşina tatălui ei. Tânăra, în vârstă de 15 ani, a declarat că a fost agresată și obligată să urce în mașină de tatăl ei, care deţinea custodia exclusivă după divorț.

„Nu am bătut-o, am încercat doar să o aduc acasă. Ce să fac? Nu mai am autoritate asupra ei pentru că nu e prima oară când pleacă de acasă. Nu știu ce să mai fac”, s-ar fi apărat Cristian Boureanu în fața anchetatorilor care l-au luat la întrebări imediat după incidentul consumat, undeva, pe Șoseaua Nordului din Capitală.