Cristi Boureanu a venit cu ajutoare la proces: „Ioana e o cauză pierdută. I-ar trebui un program milităresc”

Ioana Boureanu a fost crescută de tatăl ei, Cristi Boureanu, de la vârsta de 3 ani. În urma divorţului de Irina, fostul politician a obţinut custodia fetei. Relaţiile dintre cei doi s-au stricat în toamna anului trecut, când adolescenta şi-a acuzat tatăl că o bate şi a refuzat să mai meargă cu el acasă.

24 mart. 2017, 07:45
Cristi Boureanu a venit cu ajutoare la proces: „Ioana e o cauză pierdută. I-ar trebui un program milităresc”

Pentru a doua oară, Cristi Boureanu a dat nas în nas cu fosta nevastă, la Judecătoria Sectorului 6, din Capitală. De data aceasta, au fost audiaţi martorii fostului politician în procesul pentru custodia fiicei sale, Ioana. Monica Tatoiu l-a susţinut pe Boureanu, însă crede că fiica lui nu se va mai cuminţi vreodată.

Bătălia dintre Cristian Boureanu şi fosta lui soţie, Irina Boureanu Şoancă, se apropie de final. Avocaţii celor două părţi spun că până la începutul verii cu siguranţă cei doi părinţi vor primi decizia magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 6, în privinţa fiicei lor, Irina.

Mama a cerut custodia exclusivă şi pensie alimentară în valoare de 2.000 de euro, în afară de taxa şcolară anuală în valoare de 4.000 de euro pe care fostul politician o achită acesteia. Ieri, la orele 14.00, Boureanu şi fosta soţie s-au întâlnit din nou pe holurile tribunalului. La acest termen au fost audiaţi martorii lor.

Mama Ioanei s-a bazat pe ceea ce le-a spus Ioana judecătorilor în camera de consiliu, astfel că nu a mai avut nevoie de martori, însă afaceristul a avut “artilerie” grea: o prietenă de familie şi Monica Tatoiu, femei care cunosc îndeaproape situaţia familiei.

„Eu aş duce-o într-un internat de fete cu program din acesta ca de armată. Din păcate, războiul părinţilor e o crimă emoţională pentru orice copil”, a declarat, ieri, Monica Tatoiu potrivit bzi.ro.