Cristi Chivu, declaraţii neaşteptate despre soţia sa, Adelina. Cei doi sunt căsătoriţi de 11 ANI şi au DOI COPII

Adelina şi Cristi Chivu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Fostul fotbalist are numai cuvinte de laudă la adresa celei care îi este parteneră de viață.

19 mart. 2019, 14:39
Cristi Chivu, declaraţii neaşteptate despre soţia sa, Adelina. Cei doi sunt căsătoriţi de 11 ANI şi au DOI COPII

Cristi Chivu a vorbit despre partenera sa de viață și despre familia lor în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

„Lucrul pe care l-am dorit intotdeauna a fost să mă căsătoresc să am o familie și să ținem foarte mult unul la celălalt. Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre și sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă”, a declarat Cristi Chivu.

Fostul fotbalist a mărturisit că are și un mic defect, afirmând că mai are de lucrat la capitolul romantism: „Mai am mult de lucru la capitolul romantism. Încerc să corectez acest capitol. Soția mea merită mai mult decât îi ofer!”.

FABULOS! Cum l-a cucerit Adelina pe Cristi Chivu. Momentul în care fotbalistul şi-a dat seama că ea este ALEASA

Cristi Chivu s-a căsătorit religios cu Adelina Elisei în 2008, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Ştirbei, naşi fiind Victor şi Manuela Becali. Cei doi au împreună două fetițe: Natalia și Anastasia.