Cristi Dulca a învins cancerul de două ori, dar altul a fost cel mai greu moment al vieţii! „Cinci ani am suferit! Venea soția și mă lua din cazinouri!” VIDEO

Cristi Dulca (49 de ani), fostul fundaș al celor de la Rapid și al echipei naționale, a dezvăluit momentele cumplite prin care a trecut supă ce s-a retras din activitatea de fotbalist.

17 feb. 2022, 16:14
Cristi Dulca a învins cancerul de două ori, dar altul a fost cel mai greu moment al vieţii! „Cinci ani am suferit! Venea soția și mă lua din cazinouri!” VIDEO
Cristi Dulca a învins cancerul de două ori

Cristi Dulca a învins cancerul de două ori, dar altul a fost cel mai greu moment al vieţii! Retras la doar 31 de ani, din cauza unor probleme la inimă, fostul fotbalist este acum selecţionerul echipei naţionale feminine a României.

Cristi Dulca a învins cancerul de două ori, dar altul a fost cel mai greu moment al vieţii! „Cinci ani am suferit! Venea soția și mă lua din cazinouri!”

Cristi Dulca a trebuit să se lase de fotbal la finalul sezonului 2002-2003, la doar 31 de ani, din cauza unor probleme la inimă, chiar în momentul în care Mircea Lucescu dorea să-l transfere la Beșitkaș Istanbul. „A fost foarte greu. Nu prea am povestit momentul ăsta, pentru că a fost mai greu decât ce a urmat. Era greu pentru că eram în formă maximă, cumva. Cinci ani a fost foarte greu pentru mine. Da, cinci ani cumva am suferit. Am emoții, pentru că mi-am adus aminte.  Era foarte greu. Au urmat cinci  ani în care nu știam ce să fac. Cariera de fotbalist e una și nu știi ce să faci, chiar dacă terminasem o facultate de sport, cum se făcea atunci. Nu puteam da la Medicină, fiind fotbalist. Ce să faci? Să mergi profesor de sport?”, a spus Cristi Dulca la Look Sport.

Eugenia Şerban, după ce a învins cancerul: „Aşa-zişii prieteni dispar în astfel de momente. Unii au simţit să se uite la mine cu milă!”

Fostul internaţional român a dezvăluit că ajunsese dependent de jocurile de noroc! „Am avut câteva afaceri, nu au mers și a fost destul de greu. N-aveam somn. Coboram noaptea, mă uitam la poze, la meciuri. Nu puteam să accept că nu mai sunt fotbalist. Te uită lumea, nu te mai caută nimeni, nu mai ai prieteni. Se schimbă viața. Țin minte că mergeam, nu știu dacă noapte de noapte, dar tot la două zile, la cazinou. Jucam blackjack. Venea soția după mine și mă lua de acolo. Erau nopți nedormite, momente în care plângeam. Nu știam, efectiv, ce să fac”, a mai spus Cristi Dulca.

Dana Deac, mărturisiri emoţionante după ce a învins cancerul de cinci ori: „Nu te lupţi cu boala, doar negociezi în permanenţă cu ea”

Actualul selecţioner al naţionalei de fotbal feminin a vorbit despre cum a învins cancerul, chiar de două ori. Cristi Dulca a povestit cum a refuzat să cedeze într-un moment teribil al vieţi sale şi cum făcea şedinţe de chimioterapie la Cluj Napoca, în timpul săptămânii, iatr ăn week-end devenea stătea pe bancă, la Tulcea! „Am citit cartea „Secretul” şi pe mine m-a ajutat mult. O recomand. Nu-mi plăcea să văd oameni pesimişti în acea perioadă. Eram odată la chimioterapie şi era un cuplu cu mine în salon, iar femeia a început să se plângă şi să se agite. Am cerut să fiu dus în alt salon”, a povestit Cristi Dulca.