Cristi Gălbenuşe a postat o fotografie pe Facebook CU CÂTEVA ORE înainte de a fi UCIS. Vezi ce făcea sportivul

Cristi Gălbenuşe a fost înjunghiat mortal sâmbătă dimineaţa, în jurul orelor 03.00, într-un pub din Slatina. În urma lui a rămas un copil de doarcâteva luni. Anul trecut, boxerul s-a căsătorit cu frumoasa lui iubită, iar în urmă cu trei luni cei doi au devenit părinţii unui băieţel frumos, Erick Sorin Andrei.

12 iul. 2014, 10:24

Cristi Gălbenuşe, boxerul de performanţă, a fost ucis sâmbătă dimineaţa, în jurul orelor 03.00, într-un pub din Slatina.

Înainte de a pleca în pub, boxerul a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare cântând la o trompetă de jucărie.

Scandalul ar fi fost declanşat de către un grup de rromi aflat la acel moment în localul anterior menţionat al căror comportament îi inoportuna pe ceilalţi clienţi.

Vezi aici: Povestea cutremurătoare a sportivului ucis cu sânge rece. Cristian Găbenuşe devinise tătic în urmă cu o lună

Potrivit declaraţiilor unor martori, patronul barului ar fi încercat să îi convingă pe scandalagii că atitudinea lor îi deranjează pe ceilalţi clienţi, dar membrii grupului de rromi au continuat să se simtă „ca acasă”. Drept urmare, patronul localului a apelat la ajutorul unei persoane pe care o mai chemise în ajutor în câteva situaţii similare.

Potrivit adevarul.ro, persoana chemată în ajutor a fost Cristian Mihăiţă Găbenuşe, de 24 de ani, boxer de performanţă, nepot al lui Constantin Gălbenuşe, cel mai titrat antrenor de box din judeţul Olt ce activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul Cristi Gălbenuşe. A fost UCIS sub ochii soţiei. „S-a RĂCIT în mâinile mele”

Tânărul sportiv, cunoscut ca având un comportament calm, ar fi încercat, la rândul său, să tempereze atmosfera şi să îi convingă pe clienţii recalcitranţi să părăsească în linişte barul, dar, în schimb, s-a ales cu mai multe lovituri de cuţit.

Nepotul antrenorului de box a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de către agresor, cuţit pe care acesta din urmă îl avea asupra sa.