Cristi Minculescu, topit după nepoţica lui: „Face din mine ce vrea, iar pentru mine este cel mai frumos sentiment”

Cristi Minculescu, topit după nepoţica lui. Fostul solist al trupei Iris este unul dintre cei mai iubiţi rockeri din România, dar şi un bunic de excepţie. Artistul are o nepoată, Lara, în vârstă de şase ani, cu care petrece foarte mult timp.

26 apr. 2022, 13:01
Cristi Minculescu, topit după nepoţica lui: „Face din mine ce vrea, iar pentru mine este cel mai frumos sentiment”
Cristi Minculescu, topit după nepoţica lui:

Cristi Minculescu, topit după nepoţica lui. Cei doi au o relație specială, iar micuța profită din plin de bunicul său. În perioada pandemiei de coronavirus, artistul a petrecut mult timp în compania familiei.

Citeşte şi: Cristi Minculescu, momente teribile din cauza noului CORONAVIRUS. Ce a păţit legendarul solist rock

Cristi Minculescu, topit după nepoţica lui

Este un copil vesel, inteligent, perspicace, mult mai atentă şi prezentă la ceea ce se întâmplă în jurul ei, cel puţin faţă de cum eram eu la aceeaşi vârstă.

Este curioasă, îi place să-mi arate lucruri, să ne jucăm împreună, face din mine cam ce vrea, iar pentru mine este cel mai frumos sentiment din lume. Nepoata mea este în Bucureşti, îmi place să petrec mult timp cu ea, iar majoritatea timpului sunt aici”, a spus Cristi Minculescu, pentru clickpentrufemei.ro.

Cristi Minculescu susține că a avut câteva concerte și alte proiecte, în această perioadă, iar acest lucru l-a mulțumit. Deși locuiește și în Germania, cea mai mare parte a timpului o petrece în București.

Chiar dacă au fost şi sunt încă multe restricţii pentru domeniul nostru, am avut totuşi mulţumitor de multe concerte şi alte proiecte în derulare, aşa că cea mai mare parte din timp sunt în Bucureşti.

Acum ne pregătim de nişte super concerte, la Berăria H şi Sala Palatului, la Hard Rock Cafe, astfel încât avem multă treabă în derulare”, a mai spus artistul.