Cristi Mitrea, orgii la scurt timp după despărţirea de Burlăciţa Andreea Mantea

Nici bine nu s-a despărţit de Andreea Mantea, că Mitrea trăieşte, deja, la maximum viaţa de noapte în compania altor domnişoare.

21 oct. 2014, 11:24
Cristi Mitrea, orgii la scurt timp după despărţirea de Burlăciţa Andreea Mantea

Cristi Mitrea, cel pe care Andreea Mantea l-a ales să-i fie iubit în urma emisiunii „Burlăciţa”, de la Antena 1, dă vina pe brunetă pentru despărţirea care a avut loc la doar câteva luni de la începutul relaţiei, dar nu pare că suferă prea mult după cea pentru care s-a luptat o vară întreagă, scrie spynews.ro. O poză în care Mitrea stă întins într-o cadă, alături de două domnişoare, face furori pe reţelele sociale.

Citeşte şi Andreea Mantea, adevărul despre despărţirea Burlăciţei de Cristi Mitrea

Fetele sunt îmbrăcate de club, în rochii scurte şi lejere, la care au asortat botine, respectiv cizme, cu toc înalt. Se ţin în braţe una pe alta şi par că voiau să se aşeze în cadă peste Mitrea, dar au fost surprinse în fotografie când stăteau doar pe marginea acesteia.

Citeşte şi ANDREEA MANTEA, cum nu aţi văzut-o niciodată FOTO

Cristi Mitrea a participat la emisiunea „Burlăciţa” şi a fost alesul Andreei Mantea. Cei doi au fost nedespărţiţi până de curând. Acum, Mitrea sugerează că lipsa timpului a fost principalul motiv pentru care relaţia lor n-a funcţionat.