Cristi Pulhac este în culmea fericirii! Fostul dinamovist a devenit tată de băiat: ”A venit la momentul potrivit. Suntem super încântați”

Cristi Pulhac este în culmea fericirii, după ce soția sa, Raluca, a născut un băiețel perfect sănătos. Fostul dinamovist a devenit tătic înainte de Crăciun, însă abia acum a dat vestea cea mare.

05 feb. 2023, 10:22
Cristi Pulhac este în culmea fericirii! Fostul dinamovist a devenit tată de băiat: ”A venit la momentul potrivit. Suntem super încântați”
Cristi Pulhac este în culmea fericirii!

Cristi Pulhac este în culmea fericirii! Cristi Pulhac și soția sa au vrut să trăiască cele mai frumoase momente din viața lor ca părinți în liniște, departe de ochii curioșilor, așa că au decis să împărtășească vestea venirii pe lume al primului lor copil abia acum.

Citește și Cristi Pulhac, despre suferințele neștiute de la Exatlon: „După 4 luni, devenisem retras, o luasem razna. Știți ce mâncam dimineața?”

Cristi Pulhac este în culmea fericirii!

Cristi Pulhac și soția sa sunt în culmea fericirii pentru că în sfârșit li s-a îndeplinit visul de a deveni părinți. Recent, sportivul a dezvăluit că a devenit tatăl unui băiețel sănătos care a venit pe lume chiar înainte de Crăciun. De asemenea, fostul dinamovist a spus și de ce a ales să păstreze secretul până acum.

”A venit în momentul în care ne-am dorit foarte mult, la momentul potrivit pentru noi, suntem super încântați, a venit pe lume chiar înainte de Crăciun, a fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult. De obicei noi de sărbători plecam în vacanțe și n-am mai făcut Crăciunul acasă și a fost super tare. Am vrut să ne bucurăm într-un fel așa de intimitate, ne-a plăcut mai mult situația asta așa, poate că eram puțini perturbați de toată lumea cu fel și fel de întrebări, dar am fost mult mai liniștiți, am vrut să fie totul bine”, a declarat Cristi Pulhac pentru Spynews.ro.

Fostul dinamovist a spus că sarcina soției sale a mers foarte bine și atât ea, cât și bebelușul sunt perfect sănătoși. Mai mult, Pulhac a dezvăluit și ce nume a ales să poarte micuțul său.

”Mă bucur foarte mult că și băiatul și Raluca sunt sănătoși, am vrut să fie totul bine, să ne bucurăm noi între noi, mai ales că s-a născut și de sărbători. Îl cheamă Aris Cristian, am pus și Cristian după mine. Raluca e super ok, e foarte bine, mă bucur că nu a avut probleme cu sarcina, totul a decurs normal, parcă a și trecut timpul foarte repede. A născut prin cezariană, am fi vrut noi natural, dar na, dacă așa a vrut Dumnezeu”, a mai spus fostul fotbalist.

Botezul micuțului Aris Cristian va avea loc cel mai probabil luna aceasta sau luna viitoare.

”Probabil va fi luna asta sau luna viitoare, dar cred că luna aceasta pe final. Nu ne-am gândit deocamdată cum va fi petrecerea, suntem acum sub influența copilului, ne-am dorit mult, ne bucurăm de el, nu prea am stat de organizare, plus că au fost și sărbătorile, dar astea se vor rezolva, nu e un impediment pentru noi”, a mai spus Cristi Pulhac.

Citește și Dragoș Bucur, dezvăluiri șoc! Juratul de la ”Românii au talent” a fost la un pas de moarte: ”Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela”