Cristian Boureanu mai primeşte o lovitură. Ce vrea fosta lui soţie, mama Ioanei FOTO

Cristian Boureanu a fost dat din nou in judecata de prima lui sotie, Irina, mama fiicei fostului deputat proaspat iesit din arest.

24 oct. 2017, 09:59

Fosta sotie ii mai da o lovitura lui Cristian Boureanu, exact cand se astepta mai putin, potrivit stirilekanald.ro. Irina si Ioana Boureanu au fost alaturi de fostul deputat in perioada in care acesta s-a aflat in arest, cele doua vizitandu-l in detentie, iar dupa eliberare, politicianul a fost surprins zambitor, alaturi de fiica lui.

Citeşte şi Decizie scandaloasă în dosarul Boureanu vs. Poliţia Rutieră. Fostului politician nu îi vine să creadă

In timpul acesta, Irina a facut o miscare neasteptata: a facut apel la decizia judecatorilor care stabilea modul in care cei doi urmau sa-si exercite autoritatea parinteasca. Asta dupa ce, in urma cu un an, Boureanu a fost acuzat de Ioana ca a batut-o in plina strada. Culmea e ca in instanta de fond, magistratii i-au dat castig de cauza tot mamei, insa se pare ca aceasta nu a fost pe deplin multumita de hotarare sau pur si simplu s-a razgandit si a hotarat sa ceara mai mult.

In aprilie, Judecatoria Sectorului 6 a stabilit ca domiciliul Ioanei Boureanu sa se mute la mama, insa autoritatea parinteasca sa se exercite de catre ambii fosti soti. In plus, Cristian Boureanu urma sa asigure cheltuielile legate de educatia si ingrijirea sanatatii fetei pana la varsta majoratului, in timp ce Irina sa aiba grija de cheltuielile zilnice ale minorei. Ioana Boureanu are in acest moment 16 ani.

Citeşte şi Andreea Marin, în lacrimi: „A murit în braţele mele”

In urma cu cateva saptamani au inceput sa apara primele zvonuri legate de faptul ca Ioana s-ar fi intors la tatal ei. Tanara a negat insa cu vehementa, spunand ca nu l-a mai vazut pe Cristian de la iesirea din arest. Cateva zile mai tarziu, paparazzi i-au surprins insa pe cei doi impreuna, intr-un centru comercial din Bucuresti.