Cristian Boureanu, mărturisire șocantă la opt ani de la divorțul de Valentina Pelinel: „Eram pe plajă și i-am spus: ăsta vrea să te… Ea a ales”

Cristian Boureanu, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, a dezvăluit dacă a iertat-o sau nu pe Valentina Pelinel, cea care i-a fost soție timp de șapte ani și care ulterior a intrat într-o relație cu nașul lor de cununie, Cristi Borcea.

11 iun. 2022, 21:47
Cristian Boureanu, mărturisire șocantă la opt ani de la divorțul de Valentina Pelinel: „Eram pe plajă și i-am spus: ăsta vrea să te… Ea a ales”

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au avut o căsnicie de șapte ani. S-au căsătorit în 2007 și au divorțat în 2014. După despărțire, cei doi au luat-o pe drumuri separate și și-au refăcut viața personală.

Cristian Boureanu a cunoscut-o pe Laura Dincă, alături de care a stat șase ani de zile, iar Valentina Pelinel și-a continuat relația cu Cristi Borcea, cel care i-a fost naș de cununie.

Fostul politician, întrebat de Cătălin Măruță dacă a iertat-o pe Valentina Pelinel, a răspuns afirmativ. „Până la urmă toți greșim. Există cineva care nu a greșit? Nu există așa ceva. Dar întrebarea e: înveți din asta?”.

Cătălin Măruță: „Pe Valentina ai iertat-o?”.

Cristian Boureanu: „Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a mai spus el.

@video.clipuri1 #cristianboureanu #valentinapelinel #podcast #acasalamaruta #lamaruta #protvromania #fy #2022 #videoclipuri1 #fyp #bucuresti ♬ original sound – video.clipuri1

Valentina Pelinel și Borcea s-au căsătorit ulterior, iar în prezent au împreună un băiețel și două fetițe.

Pentru Cristian Boureanu nu a fost un lucru atât de neobișnuit să audă că Valentina a plecat cu nașul lor. A mai trăit o experiență asemănătoare și cu prima soție, despre care a aflat că l-a înșelat cu nașul lor, Sebastian Vlădescu.

Citește și Cristian Boureanu dă cărțile pe față. Cum a aflat că fosta soție îl înșela cu nașul lor de cununie: „M-a scos la o cafea să-mi spună”

Citește și Cristina Belciu, prima reacţie după ce Cristian Boureanu a fost surprins alături de Laura Dincă