Cristian Chivu şi-a vândut vila din Corbeanca cu 7 milioane de euro. Cumpărătorul este un celebru miliardar român FOTO

Cristi Chivu a vândut cu 7 milioane de euro vila din Corbeanca, pe care o achiziționase în urmă cu 8 ani, în octombrie 2012, cu 6 milioane de euro. Fostul mare internațional a realizat astfel, chiar şi în plină pandemie, un profit de un milion de euro!

14 oct. 2020, 14:12

Ștefan Vuza, 49 de ani, patronul ChimComplex Borzești care a cumpărat în 2018 Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea, a plătit 7 milioane de euro pentru vila lui Cristi Chivu. Conform Forbes România, averea lui Ştefan Vuza în 2019 era de 113 milioane de euro.

Cristi Chivu îşi vinde proprietatea de la Corbeanca. Imagini cu VILA DE LUX pentru care cere 4 milioane de euro FOTO

Proprietatea are o suprafață utilă de peste 1.000 de metri pătrați și deține o mulțime de spații de recreere: un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa! Copleșitoarea fostă reședință a familiei Chivu mai are 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje, dar și un ponton!

Cristi Chivu, cu o avere de 22 de milioane de euro, este acum antrenor la o grupă de juniori a lui Inter şi s-a stabilit cu familia la Milano.