Cristian Cioacă a fost vizitat în arest de copilul său

Încă un şoc pentru fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă. Patrik şi-a văzut tatăl în arest. Avocata familiei Ghinescu a povestit că micuţul a fost dus la închisoare, pentru ca tatăl său să-l convingă să nu discute cu bunicii.

08 ian. 2013, 14:55
Cristian Cioacă a fost vizitat în arest de copilul său

„Copilasul a stat cu bunica, a luat-o de mână, s-a văzut că o iubeşte şi că-i simte lipsa. Copilul a fost dus la arest ca tocmai Cristian Cioacă să-l influnţeze să nu meargă la bunica maternă, la Braşov. Spune doar anumite aspecte care i se par dumnealui relevante”, a declarat Crina Radu, avocata mamei Elodiei, potrivit România TV.

Poliţistul Cioacă vede altfel lucrurile. El consideră că dosarul a fost deschis special împotriva sa şi că nu sunt probe care să îl arate ca principal suspect. În acest caz, procurorii vor audia mai multe persoane care trebuie să se întoarcă din străinătate. Ei vor să finalizeze ancheta şi să îl trimită pe Cioacă în judecată.

Citeşte şi: Anchetatorii: Cioacă are profilul un psihopat

Cristian Cioacă, acuzat de uciderea Elodia Ghinescu, a fost arestat, la cinci ani de la dispariţia avocatei.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia. Ulterior, haine de poliţist, aparţinând lui Cioacă au fost găsite într-o râpă lângă Râşnov.