Mărturisiri emoţionante în legătură cu fiul Elodiei. Copilul ar fi putut asista la crimă

Atât avocata familiei Ghinescu, cât şi mama Elodiei susţin că Patrick, băieţelul soţilor Cioacă, nu şi-a uitat mama, fiind posibil ca micuţul să fi asistat şi la crimă, informează România TV.

31 ian. 2013, 12:53
Mărturisiri emoţionante în legătură cu fiul Elodiei. Copilul ar fi putut asista la crimă

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, ia în calcul varianta ca fiul soţilor Cioacă, Patrick, să fi asistat la crimă. „Dacă nu a dormit, e posibil să fi văzut acele scene „, a declarat Crina Radu.

Tot apărătorul familiei Ghinescu susţine că micuţul nu şi-a uitat mama, deşi Cristian Cioacă a încercat să îi prezinte iubitele sale sub numele de „mama”.

Copilul este un copil trist, deşi avea acea vârstă fragedă, de doi ani şi 7 luni, copilul n-a uitat-o pe Elodia. A fost un moment în care doamna Ghinescu a venit cu copilul la mine la birou şi fără să fie întrebat de noi copilul a spus că ştie cum o cheamă pe mama lui, ştie că mama lui este Elodia Ghinescu. Şi-a adus aminte în momentul când a intrat în acea încăpere că acolo venea la mama lui, că Elodia îl lua în braţe şi se uitau priveau de geam. Copilul oricât de mult ar fi dorit Cristian Cioacă să-i şteargă din memorie imaginea mamei, Elodiei, nu a reuşit. Copilul ştie cine este cu adevărat mama lui. Cristian Cioacă a încercat să-i prezinte prietenele pe care le-a avut dumnealui ca fiind „mama”. Copilul nu a înţeles acest lucru. Copilul are întipărită în minte imaginea Elodiei. A văzut şi poze cu Elodia şi a recunoscut-o„, a precizat avocata familiei Ghinescu.

Şi Emilia Ghinescu şi-a amintit de secvenţa de la biroul Elodiei în care nepoţelul ei şi-a amintit de mama sa. Mai mult, micuţul i-a povestit bunicii sale că Cioacă i-a spus să i se adreseze unei femei de la Piteşti, spunându-i „mami”.

„În perioada când a venit la mine, permanent îmi spunea: Unde este mama mea? Eu îi spuneam că nu ştiu, nu o găsim. A spus: du-mă la ea la birou. Nu ştiam unde să mă duc, am sunat-o pe doamna avocat şi m-am dus cu el la birou. În momentul când am intrat în camera respectivă băieţelul a fugit la geam şi a zis: uite aici mă lua mami în braţe şi hârtiile astea toate erau ale lui mami. În drum spre birou, băiatul a văzut pe geam maşini şi zice: şi mami are maşină din asta, mami aceea de la Piteşti, pe care mi-a arătat-o tati şi mi-a spus să-i spun mami”, a adăugat, la România TV, mama Elodiei.

Emilia Ghinescu a mărturisit şi faptul că băiatul i-a spus: „scoate toate fotografiile cu mami. Lua fiecare fotografie şi o pupa, o lăsa jos. Mi-a mai spus: când vin la tine buni, vorbesc cu mami vorbesc noaptea cu ea”

Cristian Cioacă este acuzat de omor calificat şi profanare de morminte. Deşi ceruse să fie judecat în libertate, Tribunalul Argeş a decis joi ca Cioacă să rămâne în arest.