Cristian Cioacă nu se lasă. Vrea să iasă mai repede din puşcărie. La ce tertip apelază fostul poliţist

Cristian Cioacă vrea să scape mai repede de puşcărie. Fostul poliţist a atacat la Tribunal decizia judecătorilor de a-i spori pedeapsa cu încă 3 ani pe motiv că i-a spart contul de e-mail al Elodiei Ghinescu. 
Iulian Tudor
26 iul. 2016, 13:50
Cristian Cioacă nu se lasă. Vrea să iasă mai repede din puşcărie. La ce tertip apelază fostul poliţist

Cum a adunat deja două condamnări, magistraţii i-au adăugat fostului poliţist sporul de pedeapsă care îl nemulţumeşte acum pe Cristian Cioacă, astfel încât acesta vrea să scape măcar de acest spor, informează România TV.

Citeşte şi „Elodia” este vie, trăieşte în Costa Rica şi râde cu gura până la urechi FOTO

Conform procedurilor, magistraţii vor analiza cererea lui Cioacă pe data de 9 august, tot atunci când fostul soţ al Elodiei va primi şi decizia finală în cazul său. 

Găsit iniţial vinovat pentru moartea soţiei sale, Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, însă în anul 2014 pedeapsa i-a fost redusă la 15 ani şi 8 luni de închisoare.

Între timp el a mai fost condamnat la 4 ani şi 4 luni pentru o altă infracţiune, fraude informatice, el folosind fără a avea dreptul mailurile şi conturile soţiei sale, Elodia Ghinescu, pentru a-şi şterge urmele din dosarul de omor. De curând, fostul poliţist a cerut contopirea celor două pedepse, demers obişnuit al condamnaţilor care speră să obţină pedepse mai blânde, potrivit legilor penale în vigoare.

Citeşte şi Noi dezvăluiri în cazul Cioacă-Elodia: Cum a fost UCISĂ avocata din Braşov

Cristian Cioacă a primit însă o pedepsă mai mare, respectiv un spor de 3 ani la pedepsa principală, ceea ce însemnă că fostul soţ al Elodiei Ghinescu va executa, în total, 18 ani de închisoare.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ generat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai uşor. „Folosind o geantă de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumpărase în timpul vacanţei în Dubai, precum şi perdeaua de duş din baia aferentă dormitorului (aceasta din urmă fiind menită a împiedica eventualele scurgeri de sânge), inculpatul Cioacă Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului şi le-a ascuns într-un loc necunoscut. S-a constat şi lipsa unor obiecte, precum: un cuţit cu lungimea de 25-30 cm, două prosoape, geanta de voiaj şi perdeaua de duş”, notează procurorii în rechizitoriu.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Anunț important pentru românii care vor să-și monteze panouri fotovoltaice cu bani de la stat. Când se va lansa o nouă sesiune și de ce acte e nevoie
Capital.ro
Șoferii români vor fi supravegheați. Noul sistem Big Brother de pe autostrăzi și drumuri naționale
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Ajutor de 1.500 de euro de la stat! Condițiile pentru a încasa banii
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Un telefon care a făcut istorie revine în prim-plan. Mulți români l-au adorat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Șocul pe care o străină de pe TikTok l-a avut când a aflat din ce sunt făcute sarmalele: „Nu voi mai mânca sarmale în viața mea. Nu am știut niciodată...”
Capital.ro
3 ani ÎNCHISOARE pentru șoferii ROMÂNI. Nimeni n-are dreptul. Te prinde imediat
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'