Cristian Ciocan boxează cu Alexander Povetkin pentru a deveni challanger la TITLUL MONDIAL

Cristian Ciocan şi Alexander Povetkin vor boxa în cadrul unei gale ce se va desfășura în Rusia, la Ekaterinburg, vineri, 15 decembrie, meciul urmând să înceapă în jurul ori 19:00, în direct la Pro TV.

12 dec. 2017, 20:14
Cristian Ciocan boxează cu Alexander Povetkin pentru a deveni challanger la TITLUL MONDIAL

Felin Păun, antrenorul lui Cristian Ciocan, este încrezător într-o victorie mare.

„Noi am finalizat pregătirea, am terminat perioada de sparing, ne pregătim pentru acest meci de cinci luni. Vom face totul posibil să câștigăm acest meci, dispută ce este eliminatorie pentru centura mondială. Alexander Povetkin a boxat cu Vladimir Klitschko, care, de altfel, i-a administrat singura înfrângere la profesioniști. Povetkin este un sportiv forte talentat, tehnic, campion mondial, campion olimpic, campion mondial la profesioniști. Are și o pată neagră, de trei ori a fost prins dopat și a fost iertat, de neexplicat pentru noi. Sperăm că va lupta cinstit cu noi. Suntem pregătiți pentru această luptă, ne antrenăm de cinci luni, plecăm încrezători la Ekaterinburg”, a spus Felin Păun.

„Dacă va învinge, Cristi va câștiga centura intercontinentală WBO, a doua după centura mondială, și va putea lupta cu campionul mondial Joshep Parker pentru toate cele trei centuri pe care le deține. Este un meci foarte important și totodată putem face un salt în clasament până pe locul trei, în acest moment Cristi este pe locul opt în clasamentul general al tuturor versiunilor”, a completat Felix Păun.