Cristian Ciocan se însoară: Cerere emoţionantă în căsătorie

I-au trebuit şapte ani pentru a se decide cu cine va trăi o viaţă întreagă. Cum niciodată nu-i prea târziu, Cristian Ciocan s-a hotărât să o ceară în căsătorie pe fata pe care a cunoscut-o în comuna natală. Pugilistul a respectat tot ritualul unei cereri în căsătorie, iar surpriza a emoţionat-o până la lacrimi pe Lăcrămioara.

20 mart. 2015, 16:03
Cristian Ciocan se însoară: Cerere emoţionantă în căsătorie

După înfrângerea în faţa lui Tyson Fury, Cristian Ciocan îşi caută liniştea acasă, la Pechea. Dacă în plan profesional încă nu şi-a planificat nimic pentru următoarea perioadă, dorind linişte în viaţa lui, în plan personal s-a hotărât să facă pasul cel mare. Cei şapte ani petrecuţi cu iubita lui, Lăcrămioara, l-au determinat să ia hotărârea finală: oficializarea relaţiei. Nu a fost la prima încercare, însă de data aceasta a respectat toate regulile. „Zilele acestea m-a cerut în căsătorie, după şapte ani. A mai avut două tentative, însă de fiecare dată nu a avut inel. Acum s-a mobilizat şi a făcut-o ca la carte. Cu inel, cu flori şi în genunchi, aşa cum visează orice fată… Chiar m-a surprins, pentru că nu mă aşteptam în perioada aceasta să-i stea mintea la aşa ceva. De obicei îi simt orice mişcare, dar s-a ascuns bine, m-a păcălit spunându-mi că-i ocupat cu alte treburi şi a fost împreună cu sora lui să cumpere inelul. Are diamante; mi-a spus că merit ce-i mai bun. Iar la flori nu avea cum să greşească: mi-a adus un buchet imens de trandafiri roşii. Atât de surprinzător a fost, că mi-au dat şi lacrimile”, a povestit, pentru „ziarulring.ro„, viitoarea soţie a lui Ciocan. 

Din cauza programului încărcat al lui Cristian, nunta nu va avea loc prea curând. Lăcrămioara ne-a dezvăluit câte ceva despre cununia civilă şi despre planurile de mărire a familiei: „Nu ne gândim acum la nuntă, deoarece este nevoie de timp pentru a o organiza aşa cum trebuie. Poate anul viitor o să facem cununia civilă, însă depinde de programul lui Cristi. La noi mai mereu intervine câte ceva, aşa că nu putem fixa încă data. Dar, în mare, cred că 99% se va întâmpla la anul. Amândoi ne dorim şi copii şi sperăm ca în curând să se întâmple şi această minune. Mai în glumă, mai în serios, el îmi spune că vrea să aibă patru copii”.