Cristian Ciocan, gata pentru MECIUL VIEŢII cu Tyson

Cristian Ciocan este la un pas de un meci pentru titlul mondial al categoriei grea, cu Vladimir Klitschko. Pentru asta, românul va trebui să-l înfrunte, pe 28 februarie, pe englezul Tyson Fury, la Londra.

05 ian. 2015, 09:43
Cristian Ciocan, gata pentru MECIUL VIEŢII cu Tyson

Christian Hammer, aşa cum este cunoscut în Germania (n.r. – se pregăteşte la Hamburg), a disputat deja 17 meciuri, iar WBO a decis să aibă un meci eliminatoriu pentru titlul mondial în compania lui Tyson Fury, numărul 5 mondial.

„Am plecat imediat ce s-a stabilit meciul cu Fury. Am uitat de sărbători, de tăierea porcului şi tot ce planificasem eu pentru minivacanţa de Crăciun. În ultima zi a anului eram în sală la Hamburg, mă pregăteam. Ăsta e sportul de performanţă, înseamnă sacrificii, iar faptul că mi s-a oferit şansa de a lupta într-un meci eliminatoriu pentru titlul mondial este o oportunitate fantastică pentru mine. Mă duc la el acasă, în cuşca lui, trebuie să fiu pregătit cu toate armele pentru a face faţă unei asemenea lupte. Cei de la WBO au hotărât să aibă loc acest meci după ce Fury l-a învins prea uşor pe Derek Chisora în noiembrie”, a declarat Cristian Ciocan pentru Ring.

„Pentru acest meci o să am un program deosebit, o pregătire mai intensă. Ţinând cont că Fury are 2,06 metri, voi avea cel puţin patru sparring-partneri cu o înălţime ca a lui. Eu aş fi vrut să mă bat în România sau Germania, însă Fury a pus condiţiile deoarece el are titlul WBO International după ce l-a învins pe Chisora”, a precizat Cristian Ciocan.