Cristian Diaconescu: Candidez pentru că eu cred în această ţară. Vreau confiscarea averilor obţinute ilicit

Cristian Diaconescu, propunerea PMP pentru alegerile prezidenţiale, a declarat ferm, într-o postare pe o reţea socială, că doreşte să candideze pentru că el crede în România.

13 aug. 2014, 18:51
Cristian Diaconescu: Candidez pentru că eu cred în această ţară. Vreau confiscarea averilor obţinute ilicit

De asemenea, el a mai spus că imediat ce a afirmat unul din obiectivele sale, anume confiscarea averilor obţinute ilicit, au apărut voci care au contestat candidatura sa.

„Am fost întrebat de mai multe ori de ce îmi doresc să candidez. Cred în această ţară şi candidez pentru că am încredere în forţa României. Cred că România se poate schimba şi cred că este o ţară în care există multe resurse şi se poate face mult mai mult. Zilele trecute, a fost pentru prima dată când am spus foarte clar care este intenţia mea şi este interesant că imediat după ce am atins subiectul confiscării averilor acumulate illicit, au apărut voci care contestă candidatura mea. Sunt curios dacă se contestă candidatura mea sau se contestă, de fapt, iniţiativa pentru confiscarea averilor ilicite”, a spus Diaconescu.

Udrea: Marţi vom vota asupra candidatului PMP la prezidenţiale. Nominalizările: Cristian Diaconescu şi eu

Candidatura acestuia nu este însă bătută în ciue, fiind doar la statul de propunere. Mai mult, marţi 19 august, va avea loc un vot în PMP asupra candidatului acestui partid la alegerile prezidenţiale. Iar nominalizările sunt Cristian Diaconescu şi… Elena Udrea.