Cristian Gaţu, prins cu menajera, divorțează după 53 de ani de căsnicie. Soţia cere pensie de întreţinere și despăgubiri uriașe

Cristian Gaţu, unul dintre cei mai mari handbalişti din istoria României, divorțează după 53 ani de căsnicie.

25 mart. 2024, 09:33
Cristian Gaţu, prins cu menajera, divorțează după 53 de ani de căsnicie. Soţia cere pensie de întreţinere și despăgubiri uriașe

În vârstă de 79 ani, fostul sportiv Cristian Gaţu este cel care a decis să pună capăt mariajului cu Tamara. În cererea de divorț, depusă la Tribunalul Beiuș, județul Bihor, Gațu s-ar fi plâns că nu mai suportă cicălelile nevestei, scrie ebihoreanul.ro.

În realitate, potrivit sursei citate, Cristian Gaţu ar fi fost prins în fapt de soție. Acesta ar avea o aventură cu văduva unui fost handbalist, care i-ar putea fi fiică.

Monica Tatoiu, ameninţată de soţul ei că bagă divorţ! Candidează la Primăria sectorului 1

Citată săptămâna trecută în faţa instanţei, femeia a spus că nu este amanta fostului mare handbalist, ci doar o simplă menajeră. Femeia a venit ca o adevărată divă, cu părul vopsit roşcat şi fustă scurtă, ca să jure pe Biblie că nu-i amantă, ci simplă menajeră.
Acesta nu și-a schimbat declarațiile nici după ce i s-au prezentat o serie de fotografii făcute de detectivii particulari, în care apărea plimbându-se cu Cristian Gaţu de mână pe stradă.

„Îl ţin de mână să nu cadă”, a spus ea. Înșelată și rămasă singură, Tamara Gaţu îi cere fostului mare handbalist daune morale de 500.000 lei și o pensie de întreţinere de 5.000 lei pe lună, potrivit Adevărul.

Despărțire – șoc în showbiz! Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat în mare secret. Fosta concurentă de la Asia Express a dezvăluit motivul

Cert e că, la următorul termen de judecată, programat pentru luna aprilie, instanţa îi va audia pe cei doi soţi.  Între timp, şi procesul de partaj este în curs de desfăşurare, deşi Cristian Gaţu a arătat că, din punctul său de vedere, nu au ce împărţi: casa din Corbeanca a vândut-o, banii i-a împărţit, i-a lăsat fostei soţii una din cele două maşini. Vrea doar ca „pârâta să îi restituie bunurile proprii – medalii, diplome, decoraţiuni, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportive, bunuri ce ţin de activitatea şi recunoaşterea sa sportivă”.

Totodată, pentru că acesta a cumpărat apartamentul în care ar sta cu presupusa amantă în timpul căsătoriei, a solicitat instanţei să constate şi că „bunul imobil este bun comun dobândit în timpul căsătoriei”, deci are dreptul la jumătate din valoarea acestuia.

Cristian Gațu este un fost handbalist român care a făcut parte din lotul echipei naționale de handbal a României, campioană mondială in 1970 și 1974 și care a fost medaliată cu argint olimpic la Montreal 1976 și cu bronz olimpic la München 1972.

Cu Steaua București a câștigat zece titluri nationale, iar in 1977 a cucerit Cupa Campionilor Europeni.  La data de 14 septembrie 2007, colonelul în retragere Cristian Gațu din Ministerul Apărării Naționale a fost înaintat la gradul de general de brigadă (cu o stea) în retragere.

Cristian Gațu a fost președintele Federației Române de Handbal timp de 18 ani (1996-2014). În 2000 i-a fost acordat Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de ofițer.[5] Din 2006 este cetățean de onoare al Bucureștiului