Cristian Ghinea îl atacă pe Iohannis: „Noi eram așa, niște papagali, care stăteam la masa guvernului”

Fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni la Digi24 că nu reușește să îşi dea seama încă de motivul pentru care s-a rupt alianța dintre PNL, USR-PLUS și UDMR.

24 oct. 2021, 15:57
Cristian Ghinea îl atacă pe Iohannis: „Noi eram așa, niște papagali, care stăteam la masa guvernului”

Noi eram așa, niște papagali, care stăteam la masa guvernului, iar guvernul decidea fără noi”, a explicat el, descriind atmosfera din Guvernul Cîțu în perioada în care era el ministru.

Făcând o comparație între plecarea de la guvernare a USR PLUS cu un divorț, Ghinea spune că ”atunci când nevasta spune , ăla mai vine și cu o bâtă. Mi se pare absurd și acum, mi s-a părut absurd și atunci”, a relatat Ghinea.

Întrebat dacă vede în această separare un plan al președintelui Iohannis, Ghinea spune nu are dovezi. ”Vreți să vă răspund că președintele României a fost în spate, nu am cum, nu am dovada. Dar spun altfel, președintele nu avea cum să știe de plan. Președintele și-a arătat limitele în acest context”, a concluzionat Cristian Ghinea în emisiunea de la Digi 24.