Cristian Lazăr, înaintea interviului pentru şefia DNA, despre contracandidaţi: „Îi văd la fel de calificaţi precum mă văd pe mine”

Procurorul Cristian Lazăr, unul dintre candidaţii pentru postul de procuror-şef al DNA, a spus, joi dimineaţă, înaintea interviului pe care îl susţine cu ministrul Justiţiei, că îl recomandă atât experienţa, cât şi proiectul managerial, iar pe candidaţii săi îi vede la fel de pregătiţi cum este el.

26 iul. 2018, 07:21
Cristian Lazăr, înaintea interviului pentru şefia DNA, despre contracandidaţi: „Îi văd la fel de calificaţi precum mă văd pe mine”

Adjunctul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Cristian Lazăr, le-a spus jurnaliştilor, la intrarea la interviul de la Ministerul Justiţiei, că nu doreşte să facă niciun fel de comentarii.

Totuşi, întrebat cum îi vede pe contracandidaţii săi, el a răspuns: “Îi văd la fel de calificaţi precum mă văd pe mine”.

De asemenea, întrebat dacă îl recomandă experienţa sau programul managerial, Lazăr a spus că amândouă. Cei patru candidaţi pentru postul de procuror-şef al DNA –  procurorul şef adjunct al DNA Marius Iacob, procurorul şef al Serviciului combatere a corupţiei în justiţie din DNA, Florentina Mirică, procurorul şef al Secţiei judiciare penale, Elena Grecu şi adjunctul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Cristian Lazăr – au fost chemaţi la Ministerul Justiţiei începând cu ora 9.00, pentru susţinerea interviului cu ministrul Justiţiei.

Primul care a ajuns la sediul Ministerului Justiţiei, joi dimineaţă, a fost procurorul Marius Iacob, care nu a făcut niciun fel de declaraţii. 

Până la ora transmiterii acestei ştiri, singura care nu ajunsese la sediul Ministerului Justiţiei era procurorul Elena Grecu.

Cei patru procurori care candidează pentru postul de procuror-şef al DNA susţin interviul cu Tudorel Toader